ABC Industrial Parts bvba

Over ons

ABC Industrial Parts is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het bieden van service op industriële elektronica, ons hoofdkantoor is gevestigd te Kruisem.
Door middel van onze verschillende diensten proberen wij steeds een oplossing te bieden.

Verkoop:
ABC beschikt over een grote voorraad ‘obsolete’, moeilijk te vinden artikelen. Op onze website kan je 24/7 zien welke onderdelen onmiddellijk leverbaar zijn.
Uw onderdeel nog steeds niet gevonden? Geen probleem, laat het ons weten. Wij zoeken verder in ons wereldwijd netwerk van partners.

Herstelling:
Wij herstellen industriële elektronica tot op component-niveau, dit zowel merk- en sector onafhankelijk. Zelfs voor ‘custom made elektronica’ kan u bij ons terecht.

ABC beschikt over zelfontwikkelde testsystemen, zo kunnen we functionele testen uitvoeren op uw toestel voor u het terug ontvangt.

Voor herstellingen hanteren we 3 verschillende prioriteiten, hierdoor kan u kiezen uit een doorlooptijd van een aantal weken, één week of onmiddellijke uitvoering.

Service-on-site:
Een team van gespecialiseerde ingenieurs staat te uwer beschikking om ter plaatse ondersteuning te bieden. Van het verhelpen van een machine stilstand tot het terug plaatsen van herstelde onderdelen.

Aankoop:
Gebruikt u uw verouderde elektronica niet meer? Dan is het ook niet nodig deze nog langer te stockeren. Wij nemen uw stock over en zo vermindert u uw kosten.
Wij zijn steeds geïnteresseerd in het overnemen van uw (oude) elektronica. Dit kan gaan over de meest uiteenlopende artikelen van PLC’s, drives, operator panels tot industriële PC’s.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op