Aerzen Rental Solutions

Aerzen Rental Solutions

Over ons

WAAROM AERZEN VERHUUR?
24/7 SERVICE EN LEVERING
Hoogste kostenefficiëntie en de beste apparatuur voor de juiste print
24/7 service en levering, waar en wanneer u het nodig heeft
Procesondersteuning door technische specialisten
Breed scala aan apparatuur, van vacuüm tot proceslucht
Grote vloot met 100% olievrij luchtmaterieel
Depots in heel Europa en de VS
Specialist voor oplossingen op maat

Het unieke portfolio van Aerzen Rental bestrijkt het volledige drukbereik met 100% olievrije compressoren – van vacuüm (-500 mbar) tot perslucht (10 bar).

Aerzen Rental is altijd dichtbij.

Samen met de ervaring en toewijding van ons team van specialisten, zorgt ons uitgebreide machineaanbod ervoor dat we altijd aan uw zijde staan ​​in geval van nood of voor de reparatie van uw bestaande machines en u kunnen ondersteunen bij het uitproberen van nieuwe toepassingen. De diensten die wij aanbieden voorkomen kostbare uitvaltijd en elimineren investeringen in nieuwe apparatuur die slechts voor een korte tijd nodig is. Bij Aerzen Rental huur je alleen de diensten en apparatuur die je echt nodig hebt.

Aerzen Rental is een 100% dochteronderneming van Aerzener Maschinenfabrik GmbH en maakt gebruik van het uitgebreide netwerk van AERZEN-bedrijven in Europa. Deze bedrijven fungeren niet alleen als opslagplaats voor het verhuurmateriaal, maar ook als lokale dienstverleners, die u de ondersteuning bieden die u nodig heeft, waar u ook bent.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top