Aptean

Over ons

EAM/CMMS en OEE  combineren

Aptean is een wereldwijde leverancier van missiekritieke, branchespecifieke softwareoplossingen. De speciaal ontwikkelde softwareoplossingen van Aptean helpen de unieke uitdagingen aan te gaan waarmee proces- en discrete fabrikanten, distributeurs en andere gerichte organisaties worden geconfronteerd. Meer dan 4500 organisaties in meer dan 20 sectoren over 54 landen vertrouwen in de oplossingen van Aptean om hun activiteiten te ondersteunen..

We leveren al 25 jaar de oplossingen voor productiecontrole AXXOS OEE en de EAM-oplossing API PRO. Op basis van uitgebreide ervaring en ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten, hebben AXXOS OEE en API PRO een sterke focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en productiviteit met als doel klanten te helpen het maximale uit hun investering in productieapparatuur te halen.  

API PRO Maintenance Management System is het flexibele, modulaire onderhoudssysteem dat meegroeit met de behoeften van uw organisatie en geeft u volledige controle over uw bezittingen. 

AXXOS OEE is het state-of-the-art productie follow-up systeem dat monitoring, analyse en visualisatie combineert. AXXOS OEE legt de nadruk op efficiëntie en creëert een stevige basis voor het verbeteringsproces. 

Geïntegreerde OEE- en EAM-oplossing

De combinatie van AXXOS OEE en API PRO biedt u de mogelijkheid van voorspellend onderhoud op basis van de echte productiestatus, efficiënt foutenrapport voor werkorderproces, efficiënte oplossingen voor onderhoud van de operator en nog veel meer.

Industry 4.0 Solutions 

API PRO and AXXOS OEE i4.0 Solutions is onze manier om uw potentieel voor ontwikkeling vrij te maken door middel van IIoT-mogelijkheden, SaaS-oplossingen, mobiliteit, systeemintegratie en business intelligence-tools.

AXXOS OEE en API PRO kunnen probleemloos worden geïntegreerd met andere bedrijfs- en productiesystemen. Door real-time nauwkeurige productiegegevens te koppelen aan planning, uitvoering en financiering, en door de kracht van mobiliteit, gemakkelijke toegang tot gegevens en krachtige analysetools toe te voegen, worden onze oplossingen een hoeksteen in uw ontwikkeling naar Industry 4.0

API PRO EAM/CMMS Oplossing

API PRO is een flexibel, modulair onderhoudssysteem dat meegroeit met de behoeften van uw organisatie. API PRO is ontwikkeld ter ondersteuning van een gedigitaliseerd, kosteneffectief onderhoudsproces dat u volledige controle over uw bedrijfsmiddelen geeft. Met API PRO kunt u beschikbaarheid garanderen, kostbare downtime voorkomen, prestaties verbeteren en betere productiviteit behalen.
Ondersteuning voor de behoefte aan belangrijke KPI’s en analyse van onderhoudsgerelateerde gegevens schept de voorwaarden voor het optimaliseren van de onderhouds- en inkoopprocessen en de productieprestaties

Een eenvoudig te gebruiken grafische gebruikersinterface, gemakkelijk aangepast aan de behoeften van verschillende gebruikers, maakt van API PRO een systeem dat door gebruikers op alle niveaus van de organisatie wordt gewaardeerd. Gebruiksvriendelijke mobiele clients maken het systeem gemakkelijk beschikbaar en maken een moderne manier van werken mogelijk. Sterke ondersteuning voor integratie met bedrijfssystemen verhoogt de waarde van gecreëerde fabrieksinformatie.

API PRO kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke organisatie, van enkele gebruikers tot enkele honderden personen, in meerdere fabrieken, binnen of buiten de nationale grenzen.

AXXOS OEE Productie-efficiëntie optimaliseren

AXXOS OEE is onze state-of-the-art oplossing voor productiebewaking voor fabrikanten met één of meerdere fabrieken. Onze oplossing is ontworpen om u een compleet beeld te geven van uw productie-effectiviteit en helpt u de bronnen van verlies en verbeterpunten te identificeren. Met een sterke focus op productieopvolging en optimalisatie, stelt AXXOS OEE u in staat om knelpunten in de productie te lokaliseren; controleert de beschikbaarheid van middelen en bepaald de OEE-waarde (Overall Equipment Effectiveness) per afdeling, machine, artikel of bestelling; en vindt veelvoorkomende oorzaken van downtime. AXXOS OEE is beschikbaar op locatie of als SaaS.
AXXOS OEE maakt verbinding met uw apparatuur om de basis te leggen voor een succesvol verbeteringsproces. Robuuste automatische gegevensverzameling gecombineerd met effectieve operatorrapportage zorgt voor de consistente en betrouwbare gegevens die u nodig hebt om intelligente beslissingen te nemen met betrekking tot uw productieprocessen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top