Ausy Belgium

Over ons

Wie is Ausy?
Een allround one stop shop met gespecialiseerde diensten en expertises die perfect inspeelt op de noden van bedrijven. Zo kan je Ausy het best omschrijven.

Als dochteronderneming van de Randstad Group hebben we een sterke expertise binnen Engineering en IT. We bieden bedrijven onze diensten aan op vlak van project services, werving & selectie, consultancy en outsourcing.

Afhankelijk van de vraag van onze klanten vinden onze multi-skilled experts een gepaste oplossing.

Digitale en IT-oplossingen
Toekomstbestendige technologische oplossingen inzetten: het is vaak moeilijk om te weten waar te beginnen. Ons team ondersteunt u, van strategie tot creatie en daarna. We kunnen een breed scala aan digitale en IT-oplossingen bieden, variërend van ontwikkeling van digitale oplossingen, systeemintegratie, UX-strategieën, UX- en UI-design, AI/MLl & big data-applicaties, DevOps & cloudoplossingen tot servicedesk – werkplekbeheer .

Engineering Services: Competence Centers
In Gent en Hasselt vind je onze eigen Design Centers terug, uitgerust met de meest actuele CAD-software zoals Creo Elements/pro, Catia V5, Siemens NX & Solid Edge, Inventor & Plant 3D, Navisworks.

Vanuit die tekenkamers gaan onze experten op vlak van werktuigbouw, product design, elektriciteit, procestechnologie en bouwkunde voor jou aan het werk.

Wist je trouwens dat je tijdens de Maintenance beurs onze mechanical engineer Vincent live aan het werk kan zien? Kom dus zeker eens langs onze stand!

Voor welke projecten kan je op ons rekenen?
– Embedded software (Machine Software, Hardware Design, Model
Based Design en meer)
– Electromechanical (Product Design, Product Development,
Prototyping en meer)
– Analysis & Simulation (Finite element analysis, Computational Fluid
Dynamics, Pipe Stress Analysis en meer)
– Process Chemical (Plant Design, 3D scanning, Saftey en meer)

Werving & Selectie: nieuwe collega’s vast in dienst bij je bedrijf
Je weet vast wel al dat louter een vacature plaatsen niet voldoende is om een getalenteerde nieuwe collega permanent aan je bedrijf te binden. Een succesvol wervings- en selectieproces opzetten is onontbeerlijk. Maar daarvoor heb je wel voldoende tijd én de juiste tools en kennis nodig.

Wringt daar het schoentje? Wij zijn er om je te helpen. Zo vinden we de perfecte match:
– We gaan dieper in op de functieomschrijving en komen tot een
wervende vacaturetekst.
– We dompelen ons onder in je bedrijfscultuur.
– We zorgen dat we een duidelijk zicht krijgen op de huidige en –
toekomstige uitdagingen die voor de deur staan.
– Pas als we daar een zicht op hebben, zetten onze recruiters hun
netwerk en kennis van de arbeidsmarkt in om voor jou het juiste
profiel te vinden.

Consultancy: vind een tijdelijke medewerker
Heeft je organisatie behoefte aan extra kennis of capaciteit? Dan kunnen wij helpen! Je kan onze consultants individueel of in team inschakelen om je organisatie voor een korte of langere periode te versterken.

Doordat het contract afgesloten wordt met Ausy, behouden de specialisten dezelfde werkgever en dus hun anciënniteit. Snel doorgroeien of zich toeleggen op één functie: onze experts bepalen zelf het tempo van hun loopbaan. Waar nodig zorgen wij voor opleiding.

Outsourcing: van contract handling tot partners selecteren
Hoe kan jij focussen op je core business? Op een transparante manier nemen wij een specifiek bedrijfsproces over. Concreet ontzorgen wij jou op 2 manieren:
– Jij outsourcet het volledige contract handling process naar ons.
– We selecteren voor jou de juiste partners of leveranciers.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de administratieve
rompslomp, maar je behoudt wel het overzicht over de kosten van je
personeel en leveranciers. Daarnaast zorgen we ook voor de volledige afhandeling, van aanvraag over interview naar de opstart van je nieuwe medewerker.

Gemarkeerd product

Vacatures

cropped-175

Mechanisch tekenaar

In een wereld die gedreven wordt door technologie, geven wij je toekomst mee vorm. We bedenken én bouwen digitale of engineering oplossingen met de juiste impact, en daarbij hebben we jouw hulp nodig! Hoogopgeleide experten als jij zijn immers dé sleutel tot het co-creëren van succesvolle bedrijfsoplossingen. Je kan aan de slag als consultant bij een van onze klanten, of werkt vanuit een van onze 4 inhouse delivery centers aan de meest uitdagende projecten.

Meer informatie? contacteer mij dan op 03/369.19.81 of op anais.bosmans@cx.ausy.be

Lees verder »
cropped-144

Support Engineer

Je komt net van de schoolbanken of je hebt al een eerste ervaring achter de rug, en je bent op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in IT… Als je het ons vraagt, is er geen betere plek om te starten dan als consultant op de servicedesk van een van onze topklanten (denk aan: Proximus, Telenet, Brussels Airport Company, Atlas Copco & Nike). Als support engineer krijg je alle kansen die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen in de wereld van IT. Bovendien heb je als consultant bij AUSY heel wat mogelijkheden om extra opleidingen te volgen en certificaten te behalen. Wedden dat dit iets voor jou is?

Jouw groei en ontwikkeling is de prioriteit van ons eigen inhouse learning & development team. In samenspraak met onze learning officer volg je trainingen en behaal je certificaten die je carrière een duwtje in de rug geven. Ook op langere termijn denkt ons learning & development team met je mee. Jij geeft aan waar je ambities liggen, en vervolgens stellen we samen met jou een carrièreplan op.

Lees verder »
cropped-134

Business Intelligence Developer

We zijn op zoek naar een Business Intelligence Developer om ons interne data team te versterken. Je gaat werken met MS SQL Server, Python, Google BigQuery, Google Cloud, Power BI en Tableau.

We bieden je de kans om diep in de Business Analytics wereld te duiken in een snelle leeromgeving met uitstekende mentorship van onze senior Business Analytics teamleden. We zullen gezamenlijk werken aan ons gemeenschappelijke doel om onze business te helpen bij het definiëren, bereiken en zelfs overtreffen van hun Business Analytics doelstellingen met behulp van innovatieve Business Analytics oplossingen.

Lees verder »
cropped-147

Functioneel Analist

Je loopt warm van functionele vraagstukken. Je krijgt maar niet genoeg van de diverse interacties met de verschillende betrokkenen. En je kan jezelf nog steeds horen vragen “Wat bedoel je daar precies mee?”. Het is die goesting en motivatie waarnaar we op zoek zijn! Vervoeg jij #teamAUSY als functioneel analist?

Je mag je verwachten aan uitdagende projecten bij grote en internationale klanten binnen België. Zo hebben we al mooie referenties opgebouwd bij klanten zoals Proximus, Telenet, KBC, Colruyt, SD Worx, Johnson & Johnson, Europese Commissie …
Jouw groei en ontwikkeling is de prioriteit van ons eigen inhouse learning & development team. In samenspraak met onze learning officer volg je trainingen en behaal je certificaten die je carrière een duwtje in de rug geven.

Deze vacature staat open voor zowel bedienden als freelancers! We zorgen steeds voor persoonlijke begeleiding, en afhankelijk van je statuut krijg je er nog een hoop extra voordelen bovenop.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top