Camfil NV SA

Over ons

Als vooraanstaand fabrikant van premium ‘Clean Air Solutions’, bieden we commerciële en industriële systemen voor luchtfiltratie en de controle van luchtverontreiniging. Deze systemen verhogen de productiviteit van medewerkers en apparatuur, besparen energie en verbeteren de gezondheid en het milieu. Wij zijn ervan overtuigd dat de beste oplossingen voor onze klanten ook de beste oplossingen voor onze planeet zijn.

Van ontwerp tot levering en over de gehele levenscyclus van het product, houden we rekening met de impact van onze acties op mensen en op de wereld om ons heen. Met een vernieuwende probleemoplossende aanpak, innovatief design, nauwkeurige procescontrole en een sterke focus op klanten streven wij naar het vinden van de beste en duurzaamste oplossingen zodat we allemaal beter kunnen ademen.

We zijn er trots op klanten uit verschillende industrieën en landen wereldwijd te kunnen bedienen en ondersteunen. Camfil kan u helpen uw mensen, processen en het milieu te beschermen.

Gemarkeerd product

Products

camcleaner_2000-1

CamCleaner 2000

Luchtreiniger voor stoffige omgevingen binnen zoals magazijnen, farmaceutische faciliteiten, voedselverwerkende fabrieken, zware industrie, papierfabrieken, laswerkplaatsen, bouwplaatsen, wasserijen, hout verwerkende faciliteiten, bakkerijen, productie van verpakkingen, drukkerijen, stallen, verwerkende industrie en supermarkten. Ook geschikt om in te zetten tijdens bouw, sloop en coating activiteiten. Gezondere werknemers Minder vaak schoonmaak nodig Elimineert tabaksrook, lasrook, bouwstof, asbest en deeltjes

Lees verder »
camcleaner_6000-1

CamCleaner 6000

Luchtreiniger voor stoffige omgevingen en grote overdekte ruimten zoals farmaceutische faciliteiten, voedselverwerkende fabrieken, zware industrie, papierfabrieken, las-werkplaatsen, houtverwerkende faciliteiten, bakkerijen, productie van verpakkingen, drukkerijen, stallen, andere verwerkende industrie, supermarkten en andere gespecialiseerde toepassingen, zoals optimalisatie van cleanrooms en andere geclassificeerde assemblage omgevingen. Gezondere werknemers Minder vaak schoonmaak nodig Elimineert tabaksrook, lasrook, bouwstof, asbest en deeltjes

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top