De Pecker Gent nv

De Pecker Gent nv

Over ons

De Pecker Gent is een familiale onderneming met jarenlange industriële competentie in onderhoud en herstellingen. Wij zijn daarnaast uw aanspreekpunt voor de ontwikkeling en productie van unieke machines of technische oplossingen op maat. Wij onderscheiden ons door onze gedreven en competente medewerkers, garanderen een kwalitatieve uitvoering, een excellente 24/7 service en gaan voor 100% klantentevredenheid. Door onze over 100 jaar ontwikkelde expertise is geen enkele sector ons onbekend. Wij zorgen voor een optimale werking van uw machinepark en helpen u de inzetbaarheid, rendabiliteit en efficiëntie van uw productie te verbeteren.

Machinebouw of productielijnen op maat

Dankzij onze sterk uitgebouwde engineeringsafdeling vormt De Pecker Gent uw perfecte partner voor het ontwerp en de bouw van industriële machines en installaties. Wij garanderen een totaalservice, vanaf het initiële concept tot en met de ingebruikname ter plaatse. Naast volledige custom-made oplossingen bouwden we de afgelopen decennia een ruime portfolio op van gespecialiseerde machines en installaties die we volgens klantspecifieke modificaties vervaardigen.

Onderhoud en herstelling

De Pecker beschikt over een ervaren en gedreven team van mecaniciens voor het uitvoeren van industrieel onderhoud die on-site technische problemen kunnen detecteren, oplossen en onderhouden. Wij richten ons daarbij op alle mechanische onderdelen van industriële machines en installaties. Verschillende onderhoudsformules zijn mogelijk. Deze variëren van herstellingen op afroep, een vaste frequentie tot en met voltijdse detachering. Bij dringende technische problemen kan u beroep doen op onze snelle 24/7 interventiedienst.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top