Delta Controls

Over ons

Delta Controls is een vooraanstaand leverancier van technische services.Door het toepassen van innovatieve concepten en integrale oplossingen,speelt Delta Controls een grote rol in het succes van onze klanten in wereldwijde industrieën.Men werkt met een klant-en oplossingsgerichte aanpak,essentieel voor de optimalisatie van het operationeel proces.
Delta Controls onderscheidt zich door verder te kijken dan naar alleen techniek,door efficiënt en effectief de techniek toe te passen richten we ons ook op de financiële en operationele aspecten van projecten.
Delta Controls maakt deel uit van de Veenstra Group.
Veenstra Group bestaat uit prominente bedrijven met een internationale uitstraling. De bedrijven hebben een uitmuntende reputatie in ontwikkeling,engineering en productie van installaties en systemen voor de procesindustrie.
Veenstra Group is een Nederlandse groep bedrijven die bekend staan om hun kwaliteit en flexibiliteit: Veenstra Coevorden BV,Delta Controls B.V. ,Delta Controls Valves B.V.,Veenstra Machinefabriek B.V.,Veenstra Services B.V.,Veenstra Revisie B.V. en Veenstra Onderhoud B.V.
De Veenstra /Delta Controls bedrijven zijn gevestigd in Emmen,Coevorden,Farmsum(Delfzijl) en Spijkenisse.
Onze bedrijven gespecialiseerd in industrieel onderhoud hebben ruime ervaring in het plannen en uitvoeren van complete revisie en onderhoud werkzaamheden.
Onze uitgebreide service portfolio alsmede onze ondersteunende engineering zorgt er voor dat wij klantgerichte oplossingen kunnen bieden. Al onze diensten zijn state-of-the-art en worden uitgevoerd volgens nationale en internationale regels en standaards.Onze gekwalificeerde medewerkers staan garant voor een hoge kwaliteit ondanks de druk van dead-lines in vaak moeilijke omstandigheden.Door een wereldwijde ervaring en complete proces systemen voor de volgende industrieën:
-Olie -en gas
-Stortgoed
-Verf en Chemie
-Pharmacie
-Voedsel en zuivel
-Waterzuivering

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top