Gefran Benelux

Over ons

Gefran Benelux, werkt met 2 divisies en is werkzaam in de meeste industriële markten en applicaties.
De Gefran divisie, actief in de BeNeLux, verdeelt de eigen Gefran producten.
* Sensoren voor druk, smeltdruk, kracht, temperatuur, positie, verplaatsing, hoek en helling.
* Automatiseringscomponenten waaronder procesregelaars (PID), solid state relais, vermogenregelaars, indicators en alarmunits.
2. Flowcor, de flow divisie en actief in de BeLux, verzorgt de exclusieve distributie van volume- en/of massaflowmeters en -regelaars van internationaal gerenommeerde merken zoals: Bronkhorst, Flexim, Vaf, Badger en Isoil.
Flowcor is gespecialiseerd in het meten en regelen van debieten van gassen en vloeistoffen, gaande van een paar milligram tot honderden tonnen per uur. Naast debiet zijn andere parameters zoals druk, dichtheid, viscositeit en concentratie ook ons werkgebied.
Bovendien brengt Flowcor oplossingen op maat voor uw industriële processen.
Dit kan variëren tussen het berekenen en selecteren van de juiste componenten en het uitwerken en samenbouwen (elektrisch, mechanisch en software) van een
totaaloplossing.
Onze doorgedreven ervaring en know-how die we gedurende 40 jaar hebben opgebouwd maakt van ons een betrouwbare partner.

Gemarkeerd product

Products

Afbeelding-3

GEFRAN Hyperwave Magnetostrictieve positiesensor

Lineaire en hoekverdraaiingssensoren maken het mogelijk de positie van bewegende onderdelen te meten. Gefran heeft verschillende modellen met diverse technologieën in het gamma: van de alom gekende potentiometers tot nieuwe technologieën zoals Hall-effect, MEMS en het magnetostrictief meetprincipe. De Gefran Hyperwave magnetostrictieve sensor is een hoogtechnologische contactloze positiesensor met een nauwkeurigheid tot 0,01 mm. De

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top