Nord Lock Benelux BV

Over ons

Nord-Lock Group is van mening dat niemand de integriteit van de mechanische systemen die zo’n cruciale rol spelen in onze manier van leven in twijfel hoeft te trekken. Als wereldleider op het gebied van engineering en bouttechnologieën versterken we de openbare en industriële infrastructuur.

In 1982 werd de originele Nord-Lock® wigvergrendelingstechnologie ontwikkeld die vastgeschroefde verbindingen veilig borgt. Sindsdien is ons assortiment innovatieve bouttechnologieën en -expertise uitgegroeid tot de meest uitgebreide op de markt, met Superbolt™ mechanische spanners, Boltight™ hydraulische spanners en Expander® System pivot pins.

Nord-Lock Group heeft miljarden vastgeschroefde verbindingen in miljoenen toepassingen over de hele wereld beveiligd. Al onze oplossingen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, zodat ze voldoen aan de hoogste normen in de industrie. Wij zijn de eerste boutbeveiligingspartner die een volledige levenscyclusgarantie biedt voor al zijn technologieën.

Van productie tot engineering en verkoop, we hebben een team van wereldklasse over de hele wereld dat altijd klaar staat om te leveren. Onze diensten richten zich op levenscyclus winstgevendheid, ontwerp, productie, training en installatie ondersteuning. Als u een technische uitdaging hebt, bieden wij u een oplossing die de productiviteit, veiligheid en betrouwbaarheid van uw toepassing maximaliseert.

We zijn gepassioneerd door het delen van onze kennis, inzichten en expertise om een optimale langetermijnoplossing te garanderen, en we werken nauw met u samen om uw behoeften te begrijpen, uw problemen op te lossen en uw projecten te ondersteunen.

Nord-Lock Group is volledig eigendom van Investment AB Latour, een investeringsmaatschappij genoteerd aan de Nasdaq OMX Stockholm. Latour bestaat uit volledige industriële activiteiten en een portefeuille van beursgenoteerde bedrijven.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top