PSA/MPET/ATS

PSA/MPET/ATS

Over ons

PSA Antwerp & MPET zijn de grootste containerbehandelaars in de Antwerpse Haven. Wij kunnen de grootste containerschepen ter wereld snel en efficiënt behandelen en dit met de hoogste productiviteit van Europa. Gezien onze continue expansie, zijn we steeds op zoek naar gemotiveerd talent.
Op onze terminals wordt 24/24 en 7/7 gewerkt. Een dynamisch gebeuren, een geoliede machine, dankzij het teamwork van onze werknemers. We zorgen er elke dag voor dat duizenden containers vlot op weg zijn naar hun bestemming. Met kennis van zaken, maar ook met ijzersterk teamwerk doorheen de verschillende departementen. Hoewel we allemaal onze eigen expertise hebben, delen we dezelfde passie.
Bij PSA Antwerp/MPET/ATS kom je terecht in een hechte groep collega’s die elkaar dagelijks zien op de werkvloer, maar ook daarnaast tal van activiteiten samen organiseren. Met oog voor work-life balans, welzijn en het creëren van een positieve werkomgeving.

Antwerp Terminal Services, ATS, als dochterbedrijf van de firma’s PSA en MPET, brengt een aantal operaties samen onder één dak.
Ze ondersteunt en faciliteert beide firma’s binnen verschillende domeinen: Technische Diensten, HSSE (Health, Safety, Security en Environment) alsook Lichterplanning.
ATS bestaat uit een 450 tal collega’s, waarvan 370 techniekers. Zij zorgen dagelijks voor het onderhoud en de herstelling van meer dan 60 portaalkranen en een 400 tal straddle carriers.
Je komt terecht in een hecht team van collega’s, een plek waar je kan openbloeien en jezelf overtreffen.

Zie jij jezelf als één van onze 4000 medewerkers die 24/7 deze grote- en belangrijke logistieke machine laten draaien? Ook goesting gekregen om te werken voor een grote havenspeler?
Bezoek dan zeker onze jobsite #grootgrotergroots en krijg een 360° van onze terminals!

Nieuws

ff

Project Emerald

PSA Belgium en de Haven van Antwerpen slaan de handen in elkaar om de Europa Terminal te moderniseren en volledig future proof te maken.

Read more »

Vacatures

Senior Project Manager High Voltage

Europa Terminal is de eerste containerterminal van PSA in de Antwerpse Haven die getransformeerd wordt van een niet-geautomatiseerde naar een semi-geautomatiseerde terminal. Omdat de terminal tijdens de uitvoering van het project Emerald operationeel blijft, worden de werken in drie grote bouwfasen uitgevoerd.

Voor het hoogspanningsprogramma (spanningsniveau 150/36/15,5kV), bestaande uit belangrijke bekabelingswerkzaamheden, de bouw van schakelstations, de integratie van de nodige beveiligingen, en de inschaling van meerdere windturbines, zijn we op zoek naar een fulltime senior project manager met aantoonbaar track record van hoogspanningsprojecten.

View Jobs Ads »

Sustainability Engineer

Je bent een gepassioneerde Sustainability Engineer, die zijn/haar schouders zal zetten onder de roadmaps voor CO2-reductie en de realisatie van het technologie demonstratieprogramma. Projectmanagement van technologie-evaluatie, naar proof of concept, tot de volledige implementatie.
Je werkt nauw samen met de andere leden van ons Sustainability team, en met technische domeinexperts.
De aard van je werk zal zeer veelzijdig zijn. Je krijgt te maken met een veelheid aan technologieën: waterstof, elektrificatie, batterijen, verbrandingsmotoren, … en je kan een groot aantal disciplines monitoren: je hebt te maken met technische-, juridische- en veiligheidsaspecten, en je beheert de projectfinanciën voor het aan jou toegewezen project. Je houdt de toekomstige regelgeving in de gaten, en je doet voorstellen om de roadmap hierop aan te passen.
We verwachten dat je openstaat voor continu leren.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top