SOA People
SOA People

SOA People

Over ons

SOA People heeft als SAP Platinum Partner maximale mogelijkheden, middelen en geloofwaardigheid om u mee te nemen op uw digitale reis. Wij zijn een partner die 100% gefocust is op de complete SAP Lifecycle en die zelfs de grenzen van SAP-technologie weet te verleggen.

Met een aanzienlijk team van geaccrediteerde SAP-consultants beschikken we over de Europese schaal en de specialistische expertise om SAP-projecten en organisaties van elke omvang te ondersteunen. Bovendien hebben we de breedte en diepte om het complete SAP-serviceportfolio end-to-end te leveren.

Het Asset Management platform voor uw SAP-systeem:
Ontdek ons asset maintenance management platform, Ready4 Asset Management, voor uw onderhoud en buitendienst. Vereenvoudig en digitaliseer end-to-end de stroom aan onderhoudsactiviteiten en field service van uw assets. Ready4 Asset Management biedt volledige operationeel gerichte ondersteuning aan uw gebruikers bij hun dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Ready4 Asset Management is ontworpen om uw onderhoudsprocessen te standaardiseren en te automatiseren. Het geeft u realtime 360-graden inzicht in de volledige stroom aan data over al uw SAP-systemen. Van het aanmaken van meldingen tot het beheren van werkorders, stamgegevens, planning, inroosteren en uitvoering: elk proces is vereenvoudigd en intuïtief.

Waarom kunt u vertrouwen op het Asset Maintenance Management platform?

Zowel logistiek als financieel is het altijd een uitdaging geweest om onderhoud en field service te ondersteunen, niet alleen bij de uitvoering van de activiteiten maar zeker ook bij uitbreiding van de activiteiten en voor de verbetering van de prestaties.

Dankzij een bidirectionele connector, die voorkomt dat uw kritische data wordt gemanipuleerd, geëxtraheerd of opgeslagen in een andere database, heeft u de garantie dat SAP de enige opslagplaats voor uw bedrijfseigen gegevens is.

We bieden een volledig geïntegreerd platform om uw onderhouds- en buitendienst-activiteiten digitaal te transformeren. Ready4 Asset Management helpt bij het prioriteren en afstemmen van de juiste onderhoudsactiviteit op het juiste moment door de juiste mensen, zodat u de beschikbaarheid van assets kunt maximaliseren.

Nieuws

Vacatures

Academy / Graduate program

Als SAP consultant werk je voor en mét de klant. Je analyseert bedrijfsprocessen, ziet mogelijkheden voor verbetering aan de hand van onze IT oplossingen en je kunt deze enthousiast en overtuigend aan de klant presenteren. Je bent betrokken in alle fases van een project, vanaf de initiatie tot en met het live gaan en de nazorg. Bij SOA People werken gedreven professionals, stuk voor stuk experts in hun eigen vakgebied. Zij delen hun kennis en ervaring graag met jou. Wij hebben al meer dan 400 young professionals succesvol begeleid.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top