United Rentals B.V.

United Rentals B.V.

Over ons

United Rentals Europe, voorheen bekend als BakerCorp, is marktleider op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor vloeistofmanagement en breidt nu het assortiment uit met stroomproducten. Met het verhuur van materieel en het leveren van rendabele toepassingen profiteren onze klanten van expertise en oplossingen voor opslag, verpompen en filtratie van vloeistoffen, maar ook van tijdelijke stroomoplossingen. United Rentals’ producten zijn ontworpen met veiligheid en kwaliteit als topprioriteit, zijn “plug and play” en bieden een breed scala aan toepassingen. Dit vertaalt zich in unieke voordelen voor de klant.
We hebben 11 vestigingen verspreid over Europa (Benelux, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk). Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. De focus op groei en onze ondernemingsgeest komt duidelijk tot uiting in het DNA van ons bedrijf en biedt medewerkers de mogelijkheid om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien.

United Rentals, Inc. is het grootste verhuurbedrijf van materieel ter wereld. Het bedrijf heeft een geïntegreerd netwerk van 1.275 verhuurlocaties in Noord-Amerika, 11 in Europa, 28 in Australië en 18 in Nieuw-Zeeland. In Noord-Amerika is de onderneming actief in 49 staten en in elke Canadese provincie. De circa 19.900 werknemers van het bedrijf bedienen klanten in de bouw en de industrie, nutsbedrijven, gemeenten, huiseigenaren en anderen. Het bedrijf biedt ongeveer 4.200 materieelklassen te huur aan met een totale oorspronkelijke kostprijs van 15,06 miljard dollar. United Rentals is lid van de Standard & Poor’s 500 Index, de Barron’s 400 Index en de Russell 3000 Index® en heeft zijn hoofdkantoor in Stamford, Conn. Aanvullende informatie over United Rentals is beschikbaar op unitedrentals.com.

Vacatures

Will you be our new:

• Key account manager
• Account manager Construction & Infra (starters also welcome!)
• Operational branch manager
• Commercial office employee
• Cooperating driver CE
• Service and installation engineer generators
• Electricity specialist field service

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top