Van Meeuwen Lubrication nv

Over ons

Meer betrouwbaarheid en minder kosten. Goed smeertechnisch onderhoud is de basis voor een betrouwbaar productieproces. Daarvoor hebben we ons smeertechnisch specialisme onderverdeeld in kennis, producten en diensten.

Om in control te zijn over betrouwbare assets heb je hoogwaardige smeermiddelen nodig. Belangrijk is dat de keuze voor een smeermiddel wordt afgestemd op de bedrijfsomstandigheden. We verzamelen graag zoveel mogelijk informatie rondom de toepassing en geven dan ons advies.

Professioneel smeertechnisch onderhoud is een specialisme en vereist specifieke kennis. We verzorgen vanuit Van Meeuwen Education smeertechnische opleidingen op maat. Voor diverse functies op technisch gebied en voor productieafdelingen.

Ook kun je bij ons smeertechnische ondersteuning op maat aanvragen. Niet alleen voor het reguliere smeertechnisch onderhoud, maar ook voor verversingen, een inventarisatie van het smeertechnisch onderhoud of een digitaal en online S)MAXX-smeerschema, inclusief app.

Nieuws

Vacatures

Lubrication Technician die zorgt dat het gesmeerd loopt!

Gezien de groei van Van Meeuwen zijn wij momenteel op zoek naar versterking van ons service team. Ben jij woonachtig in België – regio Antwerpen of Gent en voldoe je aan het profiel, dan is deze afwisselende en verantwoordelijke job misschien wel iets voor jou.

Van Meeuwen is toeleverancier van diverse diensten op het gebied van smeertechnisch onderhoud volgens Het Concept van Smeerbeheer®. Eén van deze diensten omvat het uit handen nemen van het (totale) smeertechnisch onderhoud bij onze klanten, zowel structureel als projectmatig. Het succes van de onderneming is mede gebaseerd op specialisme, deskundigheid en gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers.

Wat ga jij doen? Het uitvoeren van smeertechnisch onderhoud bij onze klanten, verversen van olie, nemen van monsters en doorsmeren van machines, rapporteren van afwijkingen, onderhouden van contacten en het overbrengen van kennis naar de klant.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top