Veolia Mobile Water Services

Over ons

Marktleider in verhuur van mobiele water service voor de industrie
Omdat het onderhouden van een continue stroom aan gezuiverd water de kern is van on site operations bieden wij, 24/7, 365 dagen per jaar, huur oplossingen in waterzuivering aan. Onze bewezen staat van dienst in het leveren van een snelle oplossing heeft veel bedrijven geholpen om de continuïteit van gezuiverd water te waarborgen. Hierdoor is veel productieverlies voorkomen.

Ons Mobile Water Services team levert expertise en verhuurt installaties. Hierin helpen en ondersteunen wij onze klanten die te maken krijgen met noodgevallen. Dezelfde hulp bieden wij aan voor geplande interventies en voor meerjarige vragen.

Om dit te realiseren, bieden wij een volledige range aan technologieën aan. Zo ondersteunen wij tal van applicaties. De installaties zijn snel mobiliseerbaar en flexibel omdat ze in een container, trailer of op een skid zijn geplaatst. Hiernaast zijn ze losstaand of modulair verkrijgbaar en ‘plug and play’ omdat de aansluitingen gemakkelijk zijn.

We bieden efficiënte en effectieve alternatieven voor vaste installaties binnen een brede range aan industrieën en voor vele situaties en omstandigheden.

Noodgevallen bij defect aan vaste installaties

Geplande commissioning, ombouw- of onderhoudsprojecten

Meerjarige behoeftes voor continue voor waterlevering

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top