Oplossing tekort aan technici in de havens van Gent en Antwerpen via Smart Motor Services

Beschrijving

Technici kunnen niet vervangen worden maar repetitieve taken en processen kunnen deels geautomatiseerd worden via slimme sensoren. Deze kunnen eenvoudig worden geplaatst op het hart van vrijwel alle machines, de elektromotor. Daardoor moet er geen tijd meer besteed worden aan dagelijkse routine controles.
Met enige trots presenteert Bracke Aandrijfspecialist op Maintenance Antwerpen twee nieuwe slimme services, Smart Motor Sensor Service en Spare Parts Service. Een slimme combinatie van deze nieuwe diensten zorgt voor een ontzorging van de onderhoudsdienst, optimalisatie van productieprocessen en betrouwbaarheid van de assets. Bijkomende opsteker is dat bij efficiënter gebruik van mensen, materialen, logistiek en energie er ook een ecologisch voordeel aan vasthangt.
Het streven naar zero ongeplande downtime komt in bereik dankzij Smart Motor Sensor. Met het krachtig intelligent zelflerend en cloud-based platform wordt onderhoud van elektrische aandrijvingen nu slimmer, efficiënter en beheersbaarder. De Smart Motor Sensor Service maakt het mogelijk om op afstand de status van het systeem te laten bewaken en op basis van een combinatie van de gemeten en geweten parameters en patronen een voorspellende onderhoudsanalyse uit te voeren. Dus: onderhoud of vervanging inplannen zodra dit nodig is, niet eerder en ook niet te laat.
Efficiënter voorraadbeheer en onderhoud met Spare Parts Service. Vaak hebben installatie eigenaren een eigen voorraad met cruciale onderdelen. Echter de praktijk leert dat deze onderdelen niet altijd geschikt zijn voor directe inzet. Gespecialiseerd en tijdig onderhoud is de belangrijkste voorwaarde voor gegarandeerde inzetbaarheid. Bracke verzorgt de revisie en het onderhoud en biedt voorraadbeheer aan van cruciale reserveonderdelen. Met Spare Parts Service beschikken klanten over het juiste onderdeel op het juiste moment, op de juiste plaats en met minder kosten.

Media

Scroll naar top