SDT kondigt met trots Vigilant aan

Beschrijving

SDT Ultrasound Solutions is verheugd om de lancering van Vigilant aan te kondigen, de nieuwste toevoeging aan zijn familie van permanente conditiebewaking oplossingen. Vigilant is een 8-kanaals online conditiebewaking oplossing die de veelzijdigheid van ultrasone diagnostiek combineert met de analyse van trilling gegevens. Met 4 extra kanalen kan meer conventionele machine-informatie worden ingevoerd, zoals temperatuur, toerental en andere procesgegevens.

Vigilant is een zelfstanding oplossing. Met zijn eigen geïntegreerd software in de meetpod, heeft iedereen met netwerkrechten toegang tot kritische actief gezondheid via een web browser. Door gebruik te maken van standaard communicatie protocollen zoals Ethernet, OPC en Modbus TCP, maakt Vigilant communicatie mogelijkheden het delen van asset data met andere informatie systemen eenvoudig.

“Er zijn veel toepassingen waar het gebruik van een enkele conditiebewaking technologie om te proberen een foutmodus te identificeren niet de resultaten oplevert die nodig zijn voor betrouwbaarheid planners,” legt Vigilant product specialist Robert Dent uit. “Vigilant combineert inzichten van twee bewezen technologieën om conditionele data op een gemeenschappelijke locatie te brengen, terwijl het industrie standaard tools biedt om analyses uit te voeren.”

Naarmate activa zwaarder worden bewaakt voor het veiligheidsprotocol, hebben conditiebewaking teams creatievere manieren nodig om toegang te krijgen tot verzamelpunten. Vigilant lost het toegankelijkheidsdilemma op door goedkope, hoogwaardige permanente ultrasone- en vibratiesensoren op het bedrijfsmiddel te monteren en de gegevens vervolgens rechtstreeks te verbinden met de eigenaar van het bedrijfsmiddel.

Scroll naar top