United Rentals Europa kondigt uitbreiding productlijn aan
United Rentals B.V.

United Rentals Europa kondigt uitbreiding productlijn aan

Meer pompoplossingen beschikbaar voor u!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wij breiden ons productaanbod dit jaar sterk uit. Naast de toevoeging van Power Equipment, voegen we elektrische dompelpompen en meer types diesel- en elektrische centrifugaalpompen toe aan ons transferaanbod.

Voortzetten van productuitbreiding en verbreding van bestaande productlijnen
United Rentals Europe, de industrieleider in Fluid Solutions, heeft vandaag plannen aangekondigd om haar productaanbod verder uit te breiden. Na het toevoegen van een complete vloot met tijdelijke stroomoplossingen, waaronder standaard- en industriële diesel generatoren, voegt het bedrijf nu ook elektrische dompelpompen en meer types diesel en elektrische centrifugaalpompen toe aan haar product aanbod.

Jurgen Verschoor, Region Vice President van United Rentals Europa, zei: “We zetten onze groeiplannen voort door niet alleen nieuwe initiatieven toe te voegen zoals generatoren, maar ook door verder te bouwen aan onze bestaande productlijnen om onze klanten te bedienen met uitgebreide oplossingen onder één krachtige paraplu.”

Meer pompoplossingen beschikbaar voor u

Net als de tankproductlijn is de pompproductlijn ontworpen met het oog op veiligheid, veelzijdigheid en “plug and play”. In de komende maanden zullen extra diesel- en elektrische centrifugaalpompen van Pioneer Pump worden toegevoegd, die zijn uitgerust met de nieuwste Stage V-dieselmotoren die voldoen aan de laatste emissienormen. Een volledig gamma diesel- en elektrische centrifugaalpompen in standaard- en industrie-uitvoering zal beschikbaar zijn. De productlijn omvat pompen die zowel lagere als hogere druk leveren om de veelzijdigheid te bieden die voor vele toepassingen vereist is. Bijna alle pompen zijn uitgerust met telemetrie, noodstopschakelaars en automatische niveauregeling.

Bovendien is vanaf heden een nieuwe reeks dompelpompen van BBA beschikbaar in drie uitvoeringen: schoon water-, afvalwater- en rioolwaterpompen.
Lees meer op onze website!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top