Vlarem-keurklare dubbelwandige huurtanks

Beschrijving

Liqson heeft dit jaar het aanbod uitgebreid met dubbelwandige tanks en toe- behoren, waardoor het scala aan toepassingen gevoelig verbreed is.
Dubbelwandige tanks ontwerpen is geen sinecure, maar omdat de vraag bleef groeien, maakte het designteam van Liqson er toch versneld werk van. Eind 2018 werd de eerste geplaatst, vandaag bestaat het aanbod al uit twaalf dergelijke tanks. Binnenkort wil het bedrijf investeren in nog acht dergelijke tanks. De dubbelwandige huurtanks zijn standaard uitgerust met een digitale niveaumeting, lekdetectie en overvulbeveiliging.

Prototypekeur
“Het Vlarem-prototypekeur is een essentiële meerwaarde”, weet Basiel Sobry. “Een tank voor gevaarlijke vloeistoffen moet sowieso Vlarem-gekeurd zijn, maar als de klant dat zelf nog moet laten doen, duurt het zoveel langer voor de tank effectief operationeel is. Nu vol- staat het om nog een keuring voor indienststelling te laten gebeuren.
De dubbelwandige huurtanks zijn standaard uitgerust met een digitale niveaumeting, lekdetectie en overvulbeveiliging. “Ze zorgen ervoor dat we op veel meer vragen een antwoord kunnen bieden. Eigenlijk kunnen we met deze oplossing 95 procent van alle vloeistoffen opslaan. Denk maar aan delicate chemicaliën zoals zwavelzuur, natriumhydroxide, polyaluminiumchloride,…

Projectmanagement
Liqson heeft op een korte tijd een mooie evolutie doorgemaakt. Het nauw samen- hangend team beschikt over alle competen- ties en vakkennis om een klant volledig te ontzorgen. “Veel bedrijven hebben tijdelijke tankopslag nodig, maar hebben te weinig knowhow om dat zelf te beheren. De ervaring leert dat alles het vlotst loopt als we zelf het totale plaatje behartigen. Een andere troef is dat we ook cruciale accessoires – zoals pompen voor chemicaliën, gaswassers en drukslangen verhuren.”
De specialist in tankverhuur is voornamelijk actief in België en de buurlanden.
www.liqson.be
051 67 67 07

Media

Gallery

Website

Downloads

    Scroll naar top