Programma

Maintenance Innovation Webinar

22 september 14u45 – 16u 

De 2e webinar ‘Maintenance Innovations’ gaat door op 22 september 2021. Normaal was er in maart tijdens de beurs een winnaar aangeduid voor de BEMAS Innovation Awards. Uitstel is geen afstel. De genomineerden krijgen tijdens deze webinar de kans om u de overtuigen van de meerwaarde van hun innovaties. Ontdek ze uitgebreid tijdens de webinar en stem voor uw favoriet. Op het einde wordt de winnaar bekroond met de felbegeerde award.

Programma:

14u45 Welkom op het virtuele platform
15u00 Introductie: de Maintenance Innovation Award 2021
15u05 Alis shield 4.0 – veiligheidssysteem, Goossaert Label & Sign Solutions
15u20 Ex-proof CM systeem incl. AI/ML Anomalie Detectie, iQunet
15u35 VDMXL Control Panel 5.0, Mainnovation
15u50 Q&A en voting (jury en publiek)
16u00 Bekendmaking van de winnaar

Wie zijn
onze bezoekers?

Ontmoet CEO’s, aankopers, technische managers, ingenieurs,… uit diverse sectoren zoals (petro)chemie, metaal, onderhoud,…

wie zijn onze exposanten?

Bekijk hier alvast de bedrijven die reeds intekenden voor deze editie

hoe kan ik de beurs promoten?

Bekijk hier het materiaal om uw beursdeelname voor te bereiden 

We helpen je graag

Geef je gegevens aan ons door en het Maintenance team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Contacteer
Els

Account manager

Foto Goossaert Label & sign solutions

Goossaert Label & Sign Solutions

ALIS Shield 4.0 is een volledig autonoom en draadloos veiligheidssysteem om botsingen in een werkruimte te voorkomen en zo een ​​veiligere omgeving voor werknemers en bezoekers te creëren.

iQunet

iQunet lanceert als eerste in de wereld een Ex-proof draadloos sensorsysteem met geïntegreerde AI/Machine Learning Anomalie Detectie voor Conditie Monitoring. Het uniek systeem waarschuwt tijdig voor aankomende fouten in rotating en moving equipment.

Foto iQunet
Foto Mainnovation

Mainnovation

Het VDMXL Control Panel 5.0 maakt het mogelijk wereldwijd, multi-site te benchmarken en te analyseren. Dankzij een geografisch dashboard kunnen heel eenvoudige sites over de hele wereld, of juist sites binnen één land, met elkaar worden vergeleken.

Atlas Inspection Europe

Atlas Inspection Europe

Atlas Inspection Europe kreeg de nominatie voor Distran Ulta Pro, een mobiele ATEX-camera die op basis van ultrasoontechnologie lekken kan detecteren van alle gecomprimeerde gassen, inclusief lucht, vacuüm en stoom

Dexis Belgium

Met een exoskelet kunnen we ons menselijk potentieel overstijgen. Met de Skelex 360 heeft Dexis Belgium het ultieme exoskelet voor overheadwerkzaamheden in het gamma. Een ideale manier om de arbeidslast te verminderen, dat zag ook de jury

Logo Dexis Belgium
Uptimise logo

Uptimise Group

Lekken in pijpleidingen kunnen voor heel veel schade zorgen. Uptimise Group heeft daarom een permanente doorslijtdetectie met tijdsbuffer ontwikkeld, die ook meedingt naar de award. U krijgt op die manier immers de kans om in te grijpen nog voor het lek ontstaat.