Maintenance Innovation Webinar

Na een spannende live voting door publiek en vakjury heeft Dexis Belgium met Skelex 360 de BEMAS – Belgian Maintenance Association Maintenance Innovation Award binnen gehaald.

Logo Dexis Belgium

Wat de onderhoudswereld zo boeiend maakt is dat geen twee dagen ooit dezelfde zijn. Daar heeft zelfs corona niks aan kunnen veranderen. Maar wel aan de manier waarop we op de hoogte blijven van alles wat beweegt in de sector.

Met enkele gerichte webinars willen wij daarom uw vinger weer aan de pols brengen van al wat relevant is in de onderhoudswereld. Door het organiseren van enkele webinars die u telkens snel en efficiënt weer wegwijs maken in bepaalde materie.

De 1ste webinar ‘Maintenance Innovations’ gaat door op 27 mei 2021. Normaal was er in maart tijdens de beurs een winnaar aangeduid voor de BEMAS Innovation Awards. Uitstel is geen afstel. De genomineerden krijgen tijdens deze webinar de kans om u de overtuigen van de meerwaarde van hun innovaties. Ontdek ze uitgebreid tijdens de webinar en stem voor uw favoriet. Op het einde wordt de winnaar bekroond met de felbegeerde award.

Bekijk de eerste Maintenance Innovation Webinar:

Tweede editie Maintenance Innovation Webinar:

Wie zijn
onze bezoekers?

Ontmoet CEO’s, aankopers, technische managers, ingenieurs,… uit diverse sectoren zoals (petro)chemie, metaal, onderhoud,…

wie zijn onze exposanten?

Bekijk hier alvast de bedrijven die reeds intekenden voor deze editie

hoe kan ik de beurs promoten?

Bekijk hier het materiaal om uw beursdeelname voor te bereiden 

We helpen je graag

Geef je gegevens aan ons door en het Maintenance team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Contacteer
Els

Account manager

Scroll naar top