Valvesco – Kogelkranen van Pekos

Logo Valvesco

Pekos is een Spaanse fabrikant gespecialiseerd in kogelkranen. Kwaliteit is het sleutelwoord in de productie. De Pekos kogelkranen worden onderworpen aan de strengste kwaliteitstesten en -controles, zodat gebruikers uit de (petro)chemie en raffinaderijen verzekerd zijn van een perfecte afsluiting volgens DIN of ANSI.

Valvesco staat in voor de verdeling in België. Het bedrijf houdt zelf een ruime voorraad op stock en kan ook putten uit de voorraad in Spanje. Die bestaat uit 5 miljoen euro aan afgewerkte producten en 8 miljoen euro onafgewerkte producten. De missie is duidelijk: de klant zo snel mogelijk uit de nood helpen. Het bedrijf onderscheidt zich door altijd kort op de bal te spelen, en ook door de nodige technische ondersteuning te bieden. In overleg met de klant wordt gekeken wat de beste kogelkraan voor de toepassing is in functie van de gevraagde specificaties, het medium, de temperatuur, … Daarnaast kan het familiebedrijf uit Lint ook de automatisering voorzien, zodat de klant er voor het volledige pakket terecht kan.

Om te groeien en die kenmerkende service ook in de toekomst te blijven voorzien, wil Valvesco zijn dynamisch team van achttien medewerkers graag uitbreiden. Momenteel staat er een vacature voor een technisch accountmanager binnendienst open. Ben je gebeten door techniek? Maak je graag het verschil voor klanten? Bezit je een goede kennis in Engels en Frans? Aarzel niet en stuur jouw CV en motivatie door naar Bernard Leys (bleys@valvesco.be). Valvesco ontvangt je met open armen in een hecht team met een open en aangename werksfeer.

Share This Post

Retour haut de page