Van Meeuwen Lubrication nv

Education – Smeertechnische opleidingen – Teaching tribology

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Professioneel smeertechnisch onderhoud uitvoeren is een specialisme en vereist specifieke kennis en persoonlijke aandacht. We verzorgen vanuit Van Meeuwen Education smeertechnische opleidingen op maat. Voor diverse functies op technische afdelingen en productieafdelingen.

Voor ons staat de wens van de klant centraal. Van tevoren inventariseren we met je welke medewerkers moeten worden opgeleid, welk kennisniveau aanwezig is, wat het exacte doel van de opleiding is en welke vorm de opleiding uiteindelijk krijgt in de praktijk.

Het voordeel van onze smeertechnische opleidingen op maat is dat zij bijdragen aan het succes van de bedrijfsvoering, de verbetering van de productiviteit en de kwaliteit en betrokkenheid van medewerkers.

De toegevoegde waarde van onze smeertechnische opleidingen blijft actueel door bijvoorbeeld het vastleggen van autonoom onderhoud voor operators en het verhogen van hún kennisniveau, functionaliteit en betrokkenheid.

Een mooi voorbeeld daarvan uit de praktijk stond in het Van Meeuwen-Magazine #3: Over hoe Frisia Zout in Harlingen haar monteurs én operators door ons liet bijscholen.

Bij Van Meeuwen werken we elke dag aan het, zoals we dat noemen, ‘smeertechnisch verstand’. Omdat we er zeker van zijn dat je hiermee een enorme impact kan maken.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top