Technical Team of the Year

Jaarlijks organiseert BEMAS de wedstrijd Technisch Team van het Jaar. Op woensdag 22 maart 2023 worden teams in de kijker gezet die met hun prestaties op het vlak van maintenance en technische assets echt een verschil maken binnen hun bedrijf.
Het Symposium en de keynotespeech zijn de uitgelezen kans om nieuwe inzichten te verwerven in de best practices van andere technische professionals en peers in de wereld van Maintenance en Asset Management.

Programma

13u30 – 16u00

Presentatie door finalisten (Symposium)

Agristo – Artiso – A&S Energie – Parkwind

17u30 – 18u15

Ontvangst aan BEMAS stand

18u30 – 19u45 

Awardshow

18u30 – 19u15

Keynote Servaas Bingé, Leadlife

19u15 – 19u30

BEMAS Innovation awards

19u30 – 19u45

Awarduitreiking Technisch Team van het Jaar

19u45

Afsluitdrink & fingerfoods

Waarom inschrijven?

Tijdens het Symposium voor Technisch Team van het Jaar delen de 3 finalisten, technische teams van toonaangevende bedrijven, hun case met het publiek. Laat je inspireren door hun presentaties, waarbij zowel technische en organisatorische verbeterprojecten aan bod komen, als cases over algemene groei en evolutie binnen de technische afdeling. De deelnemers uit verschillende sectoren delen hun plan van aanpak, behaalde resultaten en best practices met het publiek. 

Bovenop deze leerrijke presentaties, kan je ook Servaas Bingé’s keynotespeech bijwonen over ‘preventief’ onderhoud aan één van de belangrijkste assets: ons eigen lichaam. Servaas brengt wetenschap, technologie en expertise samen en geeft je tips om de well-being, performantie en veiligheid van je team naar een hoger niveau te tillen.

De dag wordt glansrijk afgesloten met de awardshow voor de bekendmaking van de winnaar, gevolgd door een drink met hapjes waarbij je kan netwerken met andere professionals uit de maintenance community

Deelnemen is gratis, op voorwaarde dat je je op voorhand registreert én ook effectief aanwezig bent. 

Scroll naar top