FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden over Maintenance

dd 26/03/2020

Als organisator van Pumps & Valves en Maintenance 2020 volgen wij de uitzonderlijke situatie met betrekking tot de Corona COVID-19 pandemie op de voet.

De Belgische federale overheid besloot op 10 maart 2020 om drastische maatregelen te nemen om de verspreiding tegen te gaan en gaf het advies om indoorevenementen met meer dan 1.000 personen niet te laten doorgaan.

Deze evolutie, die volledig buiten de controle van Easyfairs viel, leidde tot de conclusie dat Pumps & Valves en Maintenance op 25 en 26 maart in Antwerp Expo niet kon doorgaan en dat wij genoodzaakt waren dit evenement te annuleren.  

Easyfairs Belgium deed al het mogelijke om alternatieve oplossingen te vinden en de gevolgen tot een minimum te beperken. Zo werd een eerste alternatieve datum voorzien  op woensdag 17 en donderdag 18 juni 2020 in Antwerp Expo.

Maar door de snel veranderende omstandigheden met betrekking tot de Corona COVID-19 pandemie en de maatregelen die daaruit voortvloeien, vrezen wij dat ook deze datum geen volwaardig alternatief kan worden voor de organisatie van Pumps & Valves en Maintenance 2020.

In samenspraak met onze partners en exposanten en dankzij het verplaatsen van enkele externe events hebben wij dan ook beslist om Pumps & Valves en Maintenance 2020 opnieuw te organiseren op woensdag 7 en donderdag 8 oktober 2020 in Antwerp Expo.

Bedankt voor uw begrip en zorg goed voor uzelf en uw naasten.

Met vriendelijke groeten,

Dieter Wilssens
Group event director

Pumps & Valves en Maintenance

Ja. Maak verbinding met het netwerk ‘Antwerp Expo’.

Ja. Aan de ingang van Maintenance is er een bewaakte vestiaire waar je tegen betaling je spullen kan achterlaten. Vergeet aan het einde van je bezoek je spullen niet op te pikken. De vestiaire sluit gelijktijdig met de beurs.

Verder gelden dezelfde regels als op alle openbare plaatsen: laat niets onbewaakt achter of de security pikt het op. En pas op je spullen: wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of schade.

Ja. Doorheen de beurshallen kan je cateringpunten vinden. Geniet tijdens je bezoek van een pauze met ontbijt, lunch, tussendoortjes,…

Ja. Door vertoon van je bezoekersbadge geraak je vlot terug binnen.

Ben je iets verloren en ben je nog in Antwerp Expo? Meld je dan bij het Easyfairs Business Point. Ben je al terug thuis? geef ons dan een seintje via marketing-mai@easyfairs.com.

Niet gevonden wat je zocht?

Geef je vragen aan ons door en het Maintenance team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar top