Benieuwd welke professionals zeker een bezoek aan Maintenance brengen?

Sven Van Assche

Terminal Manager, Noord Natie Odfjell Antwerp Terminal

Sven Van Assche

Productiecontinuïteit is mijn grootste zorg. Ook automatiseren van installaties zit mee in deze verantwoordelijkheid. Niet enkel de juiste procesapparatuur, maar ook een goede onderhoudsstrategie & ontdekking van bepaalde oplossingen uit andere industrieën zijn belangrijk. Een bezoek aan Maintenance is voor mij een belangrijke meerwaarde.

Gino De Landtsheer

Gino De Landtsheer

Mechanical Team Leader Asset Technology, Senior Group Expert Piping, Valves, Coating & Insulation, Borealis

Op basis van operationele feedback, kennis uitwisseling en evaluatie van materialen, producten en technieken worden methoden van beste praktijk en engineering specificaties opgesteld en/of aangepast. Dit alles met het oog op een primair veilige werking van onze installaties, waarbij ook het onderhoudsaspect en gebruiks- & energie efficiëntie een belangrijke rol innemen. Een bezoek aan Maintenance helpt ons hier ook verder bij.

Hans Costermans

Hans Costermans

Onderhoudsingenieur      Envalior nv

Onze installatie bestaat uit een uitgebreid assortiment aan equipments zoals pompen, apparaten en tanks verbonden door leidingsystemen.
Belangrijk voor ons is dat de installatie veilig en betrouwbaar is zodat een continue werking van het proces gewaarborgd wordt. Hiervoor is een goede samenwerking met leveranciers/contractoren, zowel voor de dagdagelijkse werking als voor grotere projecten essentieel. Een bezoek aan Maintenance draagt bij aan het onderhouden van deze relaties.

Scroll naar top