Dexis Belgium

Over ons

Dexis Belgium levert totaaloplossingen voor elk productiebedrijf binnen het belgische industriële landschap. Dankzij de geboden maintenance services weet Dexis Belgium precies welke MRO-behoefte uw bedrijf heeft, ook op vlak van veiligheid.

We gaan hierin veel verder dan het voorzien van verbruiksgoederen of diensten. Predictief onderhoud, kostenefficiënt beheer, het optimaliseren van processen en het op maat inrichten van stockageruimtes zijn slechts enkele voorbeelden van onze proposities waarmee we u kunnen servicen.

We zien onze rol dan ook écht meer dan producten leveren en bewaren. Onze klemtoon ligt dan ook op knowhow en efficiëntie, met als doel uw productie te optimaliseren.

Daarnaast informeren onze specialisten u over innovaties, trends en ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kunnen we samen inspelen op de uitdagingen die er voor u toe doen.

We zien ons dan ook echt als een partner voor de MRO branche. 24 op 24, 7 dagen op 7 en dit 365 dagen, feestdagen inclusief.

Want uw continuiteit is onze missie!

Gemarkeerd product

Products

SKF-1

SKF Food Line ball bearing units – Blue Range

Nu terugroepacties in de voedingsindustrie steeds vaker voorkomen en de veiligheidsvoorschriften wereldwijd steeds strenger worden, zijn proactieve voedselveiligheidsprogramma’s de norm geworden. Als gevolg daarvan moet u als bedrijf de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hygiënisch ontwerp verwerken in al uw voedselproducerende machines, waarbij deze tegelijkertijd uw meest kritieke doelstellingen op het gebied van prestaties,

Lees verder »

Vacatures

Logo-Van-Den-Broeck-Prolians-HR-1

Technisch Commercieel Assistent

Van den Broeck – Prolians bestaat al lang, zeer lang. Sinds 1780 zijn we actief op de Belgische markt in de toelevering van materialen en gereedschappen voor de bouw en industrie. Onze toegevoegde waarde ligt vooral in het kwalitatief advies en service op maat van de klant. Onze medewerkers zijn specialisten in technische producten, veiligheidsmaterialen, bouwbeslag en staal. Met onze vestigingen in Herenthout en Malle zijn we een vaste waarde binnen de Kempen bij o.a. bouwbedrijven, technische diensten, afwerkingsbedrijven…

Om onze groei te versterken zijn we op zoek naar een ondernemende Technisch Commercieel Assistent in Herenthout.

Lees verder »
Logo-Van-Den-Broeck-Prolians-HR

Business Expert Services & Solutions – Van den Broeck

Van den Broeck – Prolians bestaat al lang, zeer lang. Sinds 1780 zijn we actief op de Belgische markt in de toelevering van materialen en gereedschappen voor de bouw en industrie. Onze toegevoegde waarde ligt hem echt in het advies en de op maatservice die we bieden. Onze medewerkers zijn specialisten in technische producten, veiligheidsmaterialen, bouwbeslag en staal. Met onze vestigingen in Herentals, Herenthout en Malle zijn we wereldbekend binnen de Kempen bij o.a. bouwbedrijven, staalconstructeur, technische diensten, afwerkingsbedrijven…

Sinds 2011 maken we deel uit van de Descours & Cabaud groep waardoor we onze klanten nog beter kunnen bedienen door een bredere expertise aan te bieden.

Lees verder »
IMES-DEXIS-LOGO-P179-OUTLINES

PIM Data Specialist

PRODEX North European Logistics & Services is één van de service- en logistieke centra van de Franse multinational Descours & Cabaud en verzorgt in België onder meer de zusterbedrijven Imes Dexis en Van Den Broeck- Prolians. Vanuit acht locaties in België voorzien meer dan 250 medewerkers hun klanten dagdagelijks in duizenden technische vervangingsproducten, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, bouwbeslag en interieurartikelen. De PIM afdeling (Product Information Management) optimaliseert de kwaliteit van de databases en verrijkt voortdurend de content van de meer dan 300.000 artikelen. Om deze afdeling te versterken zijn we op zoek naar een Pim Data Specialist.

Lees verder »
IMES-DEXIS-LOGO-P179-OUTLINES

Business Expert Services & Solutions

Imes Dexis is dé marktleider in de Belgische distributie van verbruiksartikelen voor MRO (Maintenance, Repair & Overhaul). Met een uitgebreid technisch assortiment van meer dan 400.000 producten leveren we graag een toegevoegde waarde aan onze klanten vanuit 6 vestigingen in België. De Business Unit Services & Solutions biedt oplossingen voor een efficiënte inrichting van magazijnen. Ter uitbreiding van deze afdeling zijn we op zoek naar een Business Expert met focus op de bouwsector.

Lees verder »
Technisch Commercieel Adviseur Roeselare

Technisch Commercieel Adviseur Roeselare

Jouw functie
• Als technisch commercieel adviseur zit verkoop en techniek in je DNA. Je bent de connector tussen klant en organisatie voor alle technische en commerciële vragen.
• Je zorgt voor de uitwerking van de offertes voor onze klanten en volgt deze ook op. Je gaat voor resultaat.
• Je geeft orders in en volgt deze tot in de puntjes op. De opvolging van eventuele klachten behoort ook tot je takenpakket.
• Relatiebeheer vormt een belangrijk onderdeel van de job. Bovendien sta je in voor de contacten met leveranciers en ben je de sparring partner van de account managers.
• Je maakt deel uit van een stabiel en ervaren team, rapporteren doe je aan de customer service coördinator.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top