Henkel Belgium

Henkel Belgium

Over ons

//Henkel is de marktleider op het gebied van lijmtechnologie in de markten van vandaag en geeft vorm aan die van morgen met zijn lijmen, kitten en functionele coatings. We maken de transformatie van industrieën mogelijk, geven onze klanten een concurrentievoordeel en bieden consumenten een unieke ervaring. De geest van innovatie en ondernemerschap maken deel uit van ons DNA.

Als industrie- en applicatie-experts in productie-industrieën over de hele wereld werken we nauw samen met onze klanten en partners om duurzame waarde te creëren voor alle belanghebbenden – met vertrouwde merken en krachtige oplossingen op basis van een ongeëvenaard technologieportfolio.

Ons complete industriële assortiment is georganiseerd in vijf technologiemerkgroepen – Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson en Aquence. Voor particulieren en ambachtslieden zijn de toonaangevende merken Pritt, Loctite, Ceresit en Pattex.

In België is Henkel aanwezig met bekende merken zoals: Loctite, Pritt, Pattex, Bonderite, enz.

Nieuws

LOCTITE Pulse®

LOCTITE Pulse®

De slimme lekdetectie van LOCTITE is een van de oplossingen in het assortiment van Loctite Pulse, waarmee lekken kunnen worden opgespoord voordat ze ernstige problemen kunnen veroorzaken.

Read more »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top