NovAcec Services
NovAcec Services

NovAcec Services

Over ons

Als de performantie van uw transformator belangrijk voor u is, dan is NovAcec Services, een geavanceerde dienstverlener op het vlak van service en activabeheer op de markt van transmissie- en distributiesystemen, onontbeerlijk. Dit is wat NovAcec Services te beiden heeft:

‣ Volledige scope aan diensten: van expertise, advies, installatie, testen, inbedrijfsstelling tot standaard- of maatwerkherstellingen, onderhoud, retrofit, levensduurverlenging-programma’s, aangevuld met levering van reserveonderdelen en olieanalyses.
NovAcec Services is gespecialiseerd in alle merken en types van transformatoren, zowel distributie- en vermogentransformatoren, core- & shell-type tot 400 kV (ACEC, Pauwels, CG, ABB/Hitachi, JST, Alstom, Tamini, AEG, CEM, etc.) en OLTC’s (ACEC, ABB/Hitachi, MR, Elin, Alstom, TSA, etc.).

‣ Ervaren ingenieurs en technici: NovAcec Services heeft meer dan 35 jaar kennis en expertise op het vlak van installatie, onderhoud, herstelling, retrofit van transformatoren en OLTC’s.

‣ Geavanceerde installaties: service op locatie heeft natuurlijk de voorkeur, maar is niet altijd mogelijk. Indien nodig maakt NovAcec Services gebruik van haar uitgebreide herstellings- en onderhoudsfaciliteiten.

‣ Op maat gemaakte oplossingen: bij NovAcec Services weten we dat, als het om service gaat, een standaardaanpak zelden voor iedereen geschikt is. We bieden daarom flexibele, op maat gemaakte oplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke servicevereisten: installatie-verhuizing-inbedrijfstelling, onderhoudsreparatie bij u op locatie of in onze herstelwerkplaats, levensduurverlenging, eigen laboratorium voor uitgebreide olieanalyses, training en een uitgebreide service voor reserveonderdelen.

‣ Belang van training: we zijn er ons volledig van bewust dat de technologieën die gebruikt worden in de wereld van transmissie en distributie in hoog tempo veranderen. Het is voor NovAcec Services een evidentie dat onze service teams constant op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de markt.

Kortom, NovAcec Services ontzorgt u als transformatoreigenaar/-gebruiker en engageren ons om ervoor te zorgen dat de installatie, onderhoud, herstelling, retrofit, levensduurverlenging van uw transformatoren (tot 400 kV) en on-load-tap-changers volgens de regels van de kunst uitgevoerd worden.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top