Skyebase

SkyeBase

Over ons

SkyeBase is de totaal inspectie dienstverlener & inspectieplatform-ontwikkelaar die asset-owners en maintenancemanagers helpt bij het inzetten en uitvoeren van 100% uptime inspecties in de industrie met drones en vaste camera’s voor het beheer van hun kritische assets.

Dit met als doel om kosten te verlagen en efficiënter, ecologischer en veiliger te werken met een maximaal gebruik van slimme software ondersteund door AI om bruikbare data analyses te verkrijgen.

Voor inspecties gebruiken we diverse types van drones (lucht, water, land en vast).

Onze focus markten zijn petrochemie, tankterminals, containerterminals en infra.

SkyeBase is VCA-Petro en ISO-9001 gecertificeerd en werkt volgens de hoogste standaarden.

Met onze nieuwste drone zijn ook indoor inspecties met LIDAR mogelijk op moeilijk bereikbare plaatsen. Zo verlopen inspecties sneller, goedkoper en veiliger.

Nieuws

Elios 3 indoor inspecties

Elios 3 indoor inspecties

SkyeBase is, als een van de eersten in de Benelux in het bezit van de Elios 3. Deze allround indoor drone is doorslaggevend in haar design en mogelijkheden. Gecapteerde beelden zijn stabieler dan ooit tevoren dankzij de verbeterde kalibratiesoftware.

Read more »
Total piping solution

Total piping solution

Veel chemische bedrijven zijn op zoek naar manieren om menselijke interventie op gevaarlijke hoogtes en moeilijk toegankelijke locaties te minimaliseren, conform hun veiligheidsbeleid.

Read more »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top