NL

10u30 – 12u00

Waarde creëren met de juiste onderhoudsstrategie

Onderhoud is niet per definitie een kostenpost. Door slimme keuzes, preventive maintenance optimization, de juiste beslissingen over vervangingen en levensduurverlenging is het mogelijk om waarde toe te voegen aan het bedrijfsresultaat. Verder gaat een juiste onderhoudsstrategie ook over de balans tussen IT, werkprocessen, content en data en over borging binnen de organisatie. Ingewikkeld en tijdrovend? Niet met de juiste methodologie. Mainnovations VDMXL methodologie biedt tools en handvatten om beheer en onderhoud op de juiste manier toe te passen, te sturen op KPI’s en om slimme keuzes te maken. De technische dienst wordt een verbetermotor die economische waarde creëert.

Foto Life Cycle Plans (Pixabay)

Dimitri Malschaert:

Met een diploma van Burgerlijk Werktuigkundig/Elektrotechnisch Ingenieur en een master diploma in Integraal Onderhoudsmanagement startte Dimitri zijn carrière bij Alcatel Microelectronics waar hij verschillende uitvoerende en leidinggevende posities bekleedde. Ook was hij verantwoordelijk voor het vervangen van het EAM systeem. In 2010 maakte Dimitri de overstap naar Puratos waar hij als maintenance manager in zes jaar tijd het onderhoudsdepartement hervormde van een fire fighting tot een voorspelbare asset management organisatie, steunende op de Value Driven Maintenance methodologie. Sinds 2018 is Dimitri in dienst van Mainnovation waar hij, tegenwoordig als Executive Consultant, complexe transitie projecten begeleidt.

Joris Dircx:

Na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen heeft Joris al meer dan twintig jaar ervaring opgedaan met de integratie van processen en IT tools. Hij heeft gewerkt als implementatie consultant van onderhoudsbeheerssystemen bij diverse softwarehuizen en als practice leader van de BeNeLux business intelligence afdeling bij IBM. Sinds 2011 werkt hij bij Mainnovation. Hij is Executive Consultant met brede kennis over onderhoud- en asset managementprocessen. Hij kan worden beschouwd als expert van best of breed AM IT systemen, Enterprise Asset Management systemen en Business Intelligence oplossingen.

Scroll naar top