ABC Industrial Parts BV
ABC Industrial Parts BV

ABC Industrial Parts BV

Over ons

ABC Industrial Parts is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het bieden van service op industriële elektronica, ons hoofdkantoor is gevestigd te Kruisem.
Door middel van onze verschillende diensten proberen wij steeds een oplossing te bieden.

Verkoop:
ABC beschikt over een grote voorraad ‘obsolete’, moeilijk te vinden artikelen. Op onze website kan je 24/7 zien welke onderdelen onmiddellijk leverbaar zijn.
Uw onderdeel nog steeds niet gevonden? Geen probleem, laat het ons weten. Wij zoeken verder in ons wereldwijd netwerk van partners.

Herstelling:
Wij herstellen industriële elektronica tot op component-niveau, dit zowel merk- en sector onafhankelijk. Zelfs voor ‘custom made elektronica’ kan u bij ons terecht.

ABC beschikt over zelfontwikkelde testsystemen, zo kunnen we functionele testen uitvoeren op uw toestel voor u het terug ontvangt.

Voor herstellingen hanteren we 3 verschillende prioriteiten, hierdoor kan u kiezen uit een doorlooptijd van een aantal weken, één week of onmiddellijke uitvoering.

Service-on-site:
Een team van gespecialiseerde ingenieurs staat te uwer beschikking om ter plaatse ondersteuning te bieden. Van het verhelpen van een machine stilstand tot het terug plaatsen van herstelde onderdelen.

Aankoop:
Gebruikt u uw verouderde elektronica niet meer? Dan is het ook niet nodig deze nog langer te stockeren. Wij nemen uw stock over en zo vermindert u uw kosten.
Wij zijn steeds geïnteresseerd in het overnemen van uw (oude) elektronica. Dit kan gaan over de meest uiteenlopende artikelen van PLC’s, drives, operator panels tot industriële PC’s.

Nieuws

Taxidienst

Taxidienst

ABC Industrial Parts heeft een eigen taxi service!
Wij leveren u zo spoedig mogelijk het gewenste onderdeel uit onze voorraad.
Zo proberen we uw machinestilstand tot een minimum te beperken

Read more »

Vacatures

Vacature junior R&D Ingenieur

Na de opleidingsperiode waarin je vertrouwd raakt met onze manier van werken, werk je zelfstandig aan kleine projecten. Naarmate je vordert, werk je aan de meest uiteenlopende R&D-taken. Je takenpakket omvat:

– Python scripts ontwikkelen om bepaalde taken te vereenvoudigen of te automatiseren.
– Reverse enginering van de werking van verschillende software (embedded, x86,…) om inzicht te geven en te helpen bij het herstellen van verloren wachtwoorden.
– Virtuele machines creëren en software installeren om backups te maken of te communiceren met industriële apparaten.
– Schrijven van cronjobs, scrapers, webtools, … voor intern gebruik. De nadruk ligt op het resultaat, hoe het resultaat bereikt wordt is aan jou (vrijheid van programmeertaal, omgeving, etc…).
– Ontwikkelen en updaten van Android apps voor intern gebruik. De nadruk ligt op functionaliteit (en niet op de GUI).
– Assisteren bij data recovery van corrupte harde schijven/flash/filesystems…

View Jobs Ads »

Vacature Elektronica Ingenieur

Na de opleidingsperiode waarin je vertrouwd raakt met onze manier van werken, werk je zelfstandig aan elektronische toestellen. Je kan steeds terugvallen op de kennis en ervaring van collega’s, alsook krijg je toegang tot onze interne kennisdatabase. Je staat hoofdzakelijk in voor het herstellen van industriële elektronica zoals: industriële pc’s, plc’s, motorsturingen en operator panels. Je takenpakket omvat:

– Het zoeken van fouten tot op componentniveau op pcb’s. Dit doe je door logisch te redeneren en schema’s op te stellen.
– Het gebruiken van meetapparatuur zoals multimeters, oscilloscopen en componenttesters.
– Het uitzoeken van nog ongekende toestellen zodat deze functioneel getest kunnen worden.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top