ABC Milieu en Infra

Over ons

ABC Milieu en Infra is een toonaangevend advies- en projectrealisatiebureau dat al ruim 25 jaar gespecialiseerd is in bodembescherming en bedrijfsriolering. Daarnaast is ABC Milieu en Infra actief in bouwkundige en civiele werken van middelgrote en grote industriële en utilitaire projecten. Met het hoofdkantoor in Eindhoven zijn wij actief in Nederland, België en Duitsland en betrokken bij zowel kleinschalige als prestigieuze projecten.

Bodembescherming op maat, is wat ABC Milieu en Infra iedere keer levert. Iedere branche en zelfs iedere gebruiker heeft zijn eigen specifieke wensen en specificaties waaraan een vloer moet voldoen. Wij bieden verschillende toepassingen voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie, automotive, logistiek, (petro)chemische industrie, overheid, afvalverwerkingsbedrijven en energiesector.

Wij leveren hoogwaardige coatingvloeren, waarbij dus voor iedere afzonderlijke situatie ook wordt gekeken naar de vereiste chemische, thermische, mechanische belastbaarheid en indien van toepassing ook naar de hygiënische consistentie.

Doen wat er verwacht wordt maar liever nog het overtreffen van de verwachtingen van onze relaties, dat is wat ons drijft. Het maken van duidelijke afspraken, korte communicatielijnen, een goede planning en betrouwbaarheid zijn hierbij essentieel. ABC Milieu en Infra biedt u één aanspreekpunt, 24/7 service met hoogstaande kwaliteit, oplossingen bij complexe vraagstukken, kostenreducties middels innovatieve oplossingen en uitvoering van totaalconcepten.

Heeft u vragen of wilt u nader kennis maken, neem dan contact met ons op.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op