Air Plus Energy Solutions

Air Plus Energy Solutions

Over ons

Bij Air Plus Energy Solutions kan je terecht voor tijdelijke huuroplossingen in klimaattechniek (warmtepompen, airco’s, dieselheaters, enz), stroomvoorziening (generatoren, batterypacks), lichtmasten, mobiele compressoren en zoveel meer. Wij bieden steeds totaaloplossingen op maat van de klant.
Als officieel dealer en servicepartner van Atlas Copco informeren wij u ook graag over het gamma ‘power technique’ (mobiele generatoren & compressoren, lichtmasten, pompen, hamers, enz) en voeren wij in eigen atelier of op uw site de nodige service uit op uw machines.
Tenslotte is Air Plus reeds jarenlang de after-salesdivisie van het Duitse NEAC Compressor Service voor de regio Benelux en Frankrijk, gespecialiseerd in service op gascompressoren van moederbedrijf ‘Neuman&Esser’ en aanverwante licenties.

Nieuws

Vacatures

Service Technicians

Bij Air Plus Energy Solutions draag je de verantwoordelijkheid voor het preventieve onderhoud en herstellingen van ons gevarieerde machinepark. Dit omvat voornamelijk mobiele stroomgeneratoren, compressoren, airco- en verwarmingstoestellen.
Je taken omvatten niet alleen werkzaamheden aan ons eigen verhuurassortiment, maar ook interventies op machines van klanten.
Het lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen behoort eveneens tot jouw takenpakket.
Je voert je job zowel uit in onze werkplaats in Zemst als op locatie bij onze klanten.
Na elke service-opdracht stel je een gedetailleerd interventierapport op.
Op locatie vertegenwoordig je Air Plus Energy Solutions en ben jij het gezicht van ons bedrijf!
Een uitdagende en afwisselende job dus met grote autonomie in diverse industrieën.
En dit alles in een dynamisch familiebedrijf met marktleiderschap en gezonde groeiambities.
We kijken ernaar uit om een gemotiveerde collega te verwelkomen die mee kan bijdragen aan ons succes!

View Jobs Ads »

Sales & Project Engineer

Bij Air Plus Energy Solutions neem je na een interne opleiding een vliegende start. Je leert het bedrijf, ons diverse aanbod aan verhuuroplossingen, en de hechte teamspirit snel kennen.
In deze functie vervul je een sleutelrol in het onderhouden van sterke relaties met enkele van onze belangrijkste klanten en dit in de regio van Oost-Vlaanderen tot Antwerpen.
Je bezoekt bestaande klanten, bespreekt nieuwe oplossingen en bouwt de samenwerking met Air Plus Energy Solutions verder uit.
In deze functie combineer je de taken van Project Engineer en Key Account Manager, en schrik je er niet voor terug om af en toe je collega’s van de serviceafdeling te ondersteunen & coördineren bij installaties.
Met veel vrijheid in je dagelijkse agenda werk je mee aan binnenkomende aanvragen, deels zelfstandig of in samenwerking met je collega’s van de Sales afdeling en het Project Management team. Met de juiste oplossingen en offertes overtuig je je klanten en prospecten van een samenwerking met ons.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top