DEXIS Belgium

Dexis Belgium

Over ons

Als ambitieus bedrijf kijkt u naar de toekomst en doet u er elke dag alles aan om innovatief, duurzaam, veilig en efficiënt te werk te gaan. Bij Dexis Belgium begrijpen we als geen ander de uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt. Daarom kiezen wij als ervaren partner voor een duidelijke missie: het verzekeren van uw continuïteit en u helpen bij het vormgeven van uw toekomst.

Dexis Belgium streeft ernaar om een partner te zijn voor de bouw en de industrie. Voor zij die streven naar kostenefficiëntie, verhoogde productiviteit en maximale veiligheid. Onze decennialange ervaring vertalen we naar expertisevelden die de perfecte match vormen tussen een unieke technische kennis enerzijds en een slimme combinatie van producten, mensen en processen anderzijds.

Van de levering van een cruciaal onderdeel tot de predictieve analyse en onderhoud van complete installaties, ons team van specialisten staat klaar om met u mee te denken op maat van uw noden. Zo zorgen we voor een veilige productie, met een lagere operationele kost en een hoger duurzaam rendement. Globaal van schaal maar lokaal verankerd –met geïntegreerde totaaloplossingen die het verschil maken.

Nieuws

Vacatures

Technical Product Support – Hasselt

Bij Dexis Belgium hebben wij een mooie opportuniteit voor …

Een Technical Product Support. Jouw takenpakket bestaat eruit om on site bij onze klanten op onderzoek te gaan ter ondersteuning van onze vertegenwoordigers en binnendienst.

Wie helemaal in dit plaatje past …

Is een technische generalist met de nodige maturiteit en verantwoordelijkheidszin.

View Jobs Ads »

Technieker Access Solutions

Bij Dexis Belgium hebben wij een mooie opportuniteit voor …
Een technieker. Jouw takkenpakket bestaat eruit om verkochte projecten uit te werken en ter plaatse bij de klant te installeren.
Wie helemaal in dit plaatje past …
Een elektrisch geschoolde technieker, met een eerste ervaring in slotentechniek, de nodige maturiteit en zelfstandigheid.
In samenwerking met de Project Leider zal je opdrachten bij de klant on site toegewezen krijgen. Je staat in voor het kwalitatief installeren en/of herstellen van hang- en sluitwerk in het kader van totaalconcepten.
Naast jouw mechanische expertise, zal je ook instaan voor de uitwerking en installatie van de elektronische componenten van toegangsbeveiliging.
In functie van jouw werkzaamheden pas je ook deuren of andere objecten aan teneinde een perfecte kwalitatieve uitvoering van het project.
Je inventariseert en beoordeelt deurgehelen en onderhoud bestaande/geïnstalleerde constructies.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top