Flancco BVBA

Flancco BV

Over ons

Uw specialist in droogijsstralen met grote ervaring in reinigen van electronica, schakelkasten en hoogspanningscabines, zowel preventief als na schade.

Als toonaangevende reinigingsfirma in Gent leggen wij bij Flancco de nadruk op hoogwaardige dienstverlening met een bijzondere specialisatie in droogijsstralen. Met trots brengen wij een schat aan ervaring mee op het gebied van reiniging van schakelkasten en hoogspanningscabines, zowel preventief als na schade zoals brand.

🌪️ Droogijsstralen Expertise: Onze geavanceerde droogijsstraaltechniek maakt gebruik van vast koolstofdioxide om oppervlakken op een effectieve en milieuvriendelijke manier te reinigen. Of het nu gaat om verwijdering van vet, olie, roet of andere verontreinigingen, wij bieden oplossingen die zowel krachtig als delicaat zijn.

🔧 Specialisatie in Schakelkasten en Hoogspanningscabines: Flancco staat bekend om zijn uitgebreide ervaring in het reinigen van schakelkasten en hoogspanningscabines. Of het nu gaat om preventieve onderhoudsreiniging om de betrouwbaarheid te waarborgen of het herstellen na schade zoals brand, wij staan klaar om de meest veeleisende reinigingsuitdagingen aan te gaan.

🌿 Duurzame Oplossingen: Bij Flancco streven we naar duurzaamheid in al onze activiteiten. Droogijsstralen vereist geen water of chemicaliën en laat geen residu achter, wat niet alleen efficiënt is, maar ook bijdraagt aan milieuvriendelijke reinigingspraktijken.
Neem contact met ons op voor een professioneel advies en ontdek hoe Flancco u kan ondersteunen bij het handhaven van een schone, veilige en efficiënte werkomgeving in uw industriële installaties.

#Droogijsstralen #CO2-stralen #industrieelreinigen

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top