Mammoet Belgium nv
Mammoet Belgium nv

Mammoet Belgium nv

Over ons

Mammoet maakt deel uit van de Holding SHV en is wereldwijde Nr. 1 in zwaar hijswerk en transport.
Met meer dan 250 kranen en 240 riggers is Mammoet marktleider in de Benelux. Mammoet België heeft 2 vestigingen in België: Gent en Antwerpen.
Mede in combinatie met de Nederlandse vestigingen met o.a. vestigingen in Terneuzen en Geleen, is Mammoet België zeer flexibel; dag en nacht staan wij voor U klaar.
Om onze gestage groei in België te blijven bestendigen blijven we investeren in zowel personeel als equipment.
Zo zal begin 2024 onze kraanvloot versterkt worden met o.a.:
– Electrische Hoeflon kraan C30: een 100% elektrische pick en carry minikraan op rupsen die in zeer beperkte ruimtes z’n mannetje staat. De kraan wordt volledig bediend met de afstandsbediening.
– Industrial Service Truck: een gespecialiseerd team, met een truck voorzien van een verscheidenheid aan riggingmaterialen, zorgen voor hijsoplossingen waar een hijskraan niet bij kan.

Met deze middelen breiden we in België niet enkel onze capaciteit uit maar biedt Mammoetklanten in verschillende sectoren unieke kant-en-klare oplossingen gericht op efficiëntie en veiligheid. Met onze expertise bedienen we klanten in vele segmenten van de industrie; van luchthavens tot farmaceutica of (petro)chemie en van beeldende kunst tot energie en alles daartussenin.
Hoe groot of klein het project ook is, Mammoet staat klaar om u te ondersteunen en te helpen uw doelen te bereiken.

Nieuws

Vacatures

Machinist mobiele kraan

– Kraanmachinist voor  zware hijs- en transportprojecten
– Salaris afhankelijk van ervaring & type kraan
– Standplaats 2040 Antwerpen of 9042 Gent

Wil je je carrière naar nieuwe hoogten tillen door bij te dragen aan de belangrijkste technische projecten ter wereld? Van het mogelijk maken van de energietransitie tot aan het ondersteunen van de groei van slimme steden, de bekwame kraanmachinisten van Mammoet zijn degenen die helpen om dit allemaal mogelijk te maken.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top