MARECHAL ELECTRIC
MARECHAL ELECTRIC

MARECHAL ELECTRIC

Over ons

De MARECHAL ELECTRIC Group, al meer dan 70 jaar specialist in laagspanningsverbindingen tot 1250 A, is toonaangevend in het verbeteren van de elektrische veiligheid in industriële en gevaarlijke omgevingen.

Ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, staan MARECHAL® producten bekend als het summum van veiligheid en duurzaamheid dankzij onze unieke, gepatenteerde technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen.
Ons vlaggenschip, de DECONTACTOR™, is een uniek apparaat dat de voordelen van een stopcontact combineert met de prestaties van een schakelaar.

De geïntegreerde schakelaar maakt ontkoppeling onder belasting tot 250 A of 110 kW mogelijk, zodat onderhoudstaken sneller kunnen worden uitgevoerd en de uitvaltijd wordt beperkt.

Onze merken MARECHAL® en TECHNOR® bedienen zowel standaard industriële als ATEX/IECEx omgevingen, terwijl RETTBOX® zelfuitwerpende oplossingen biedt voor mobiele toepassingen.

MARECHAL® oplossingen zijn geaccrediteerd door wereldwijde certificeringsinstanties, waardoor internationale handel en export probleemloos verlopen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top