Munters Belgium nv

Munters Belgium nv

Over ons

Munters is een wereldleider en premium partner in energiezuinige luchtbehandeling. Met behulp van innovatieve technologieën, creëren onze experts/ingenieurs het perfecte klimaat voor klanten in uiteenlopende industriesegmenten zoals de voedings-, farma- en datacentersector. Munters zet de toekomst van luchtbehandeling al uit sinds 1955. Vandaag, verkoopt en produceert Munters in 30 landen met ongeveer 3800 medewerkers. Munters rapporteert een netto-jaaromzet van ongeveer 7 miljard SEK.

Munters energie-efficiënte luchtbehandelingssystemen en ontvochtigers worden voor optimale prestaties door ons deskundige wereldwijde servicenetwerk ondersteund. Onze uitgebreide ervaring met het procesklimaat optimalisatie, warmteterugwinning en andere upgrades zorgen voor een optimale efficiency en prestatieverbetering.

Nieuws

Vacatures

Project Engineer

Dit is een geweldige kans om deel uit te maken van het Benelux Project & Engineering-team. Je bent gevestigd in Mechelen en werkt nauw samen met onze klanten, andere stakeholders en je collega’s over de hele wereld. Samen met je directe collega’s werk je aan het ontwikkelen en uitvoeren van luchtbehandeling gerelateerde projecten in de industriële en procesindustrie, voornamelijk voor Zuid-België en Luxemburg. Je betrokkenheid omvat de volledige cyclus van projectdefinitie samen met de verkoopafdeling, ontwerp, productie, contractering en implementatie tot en met de inbedrijfstelling van installaties op locatie. In deze rol heb je direct contact met de klant, leveranciers en onderaannemers. Je werkt nauw samen met onze afdeling Sales en Service aan projecten die in omvang kunnen variëren van € 10k tot enkele MEUR. Je bent een echte teamspeler met sociale vaardigheden voor mensen- en klantenbeheer en benadert projecten en projectafhandeling analytisch en oplossingsgericht.

View Jobs Ads »

(Field) Service Engineer

Als Field Service Engineer is het jouw taak om uitstekende service te leveren, een goede relatie met de klant op te bouwen en te onderhouden. Je creëert klanttevredenheid door het succesvol uitvoeren van interventies, opstarten en onderhoud aan luchtontvochtigers, luchtbevochtigers en luchtbehandelingskasten. Je geeft technisch advies en bedenkt samen met de klant de beste oplossing.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bekijk de volledige versie op onze website of neem contact met ons op!

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top