Yontec nv
Yontec nv

Yontec nv

Over ons

Reeds 17 jaar vormen onze 150 Yontec’ers het industrieel hart van onze Yontec-familie. Ze geven iedere dag alles van zichzelf om de productie installaties van onze klanten soepel te laten draaien en daar zijn we trots op! Als echte dienstverleners in het industrieel onderhoud ontzorgen zij fabrieken & logistieke bedrijven rekening houdend met hun noden en tekorten. Onze techniekers maken dit door hun gedrevenheid en passie voor techniek mogelijk en bieden voor korte of lange termijn hun helpende hand aan en dit op een betrouwbare en respectvolle manier.

Producten

Nieuws

Vacatures

Elektromechanieker

Als elektromechanieker verzorg jij het technisch onderhoud aan de installaties van onze klanten. Je bent op vlak van mechanisch en elektrisch onderhoud een echte straffe. Je gaat geen uitdaging uit de weg en haalt energie uit het oplossen van technische problemen. Dat je regelmatig wisselt van opdracht zie jij als een voordeel om steeds meer bij te leren.

View Jobs Ads »

Service Engineer

Als Service Engineer kan je deel uitmaken van ons bijzonder interventieteam! Je bent van alle markten thuis en geen enkel technisch probleem schrikt jou af. Je ontzorgt onze klanten op technisch gebied en dit op diverse locaties in België, Nederland en Luxemburg.

Naast het onderhoud voer je interventies uit en maak je deel uit van onze stand-by ploeg. Je hebt oog voor nauwkeurigheid en stelt vrijblijvend verbeterprocessen voor. Na afloop van de opdracht schrijf je een verslag over de uitgevoerde taken en werk je dus vlot met een laptop.

Klinkt dit als een soepele machine in de oren en ben je op zoek naar een job waarvan geen enkele dag dezelfde is? Solliciteer dan nu!

View Jobs Ads »

Storingstechnieker

Als storingstechnieker draag jij zorg voor de installaties van onze klanten. Je bent van alle markten thuis, dus elektrische en mechanische problemen schrikken je niet af. Dankzij jouw expertise werken alle systemen exact zoals het zou moeten en lopen alle processen vlot. Zelf het initiatief nemen om machines efficiënter te laten werken is volledig jouw ding. Je job als storingstechnieker houdt ook in dat je analyses uitvoert en onderhoudsgegevens verwerkt, je bent dus ook vlot met het Microsoft Office pakket.

Zie jij het zitten om bij het strafste bedrijf van Vlaanderen te werken? Solliciteer dan nu!

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top