Finaliste Équipe technique de l’année
Cirqui – P&V Group

Finalist Technisch Team van het Jaar

BEMAS organiseert jaarlijks de wedstrijd Technisch Team van het Jaar. Op 20 maart 2024 tijdens Maintenance in Antwerpen worden teams geprezen die uitblinken in maintenance en technische assets, en zo een impact hebben op hun bedrijf.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Jaarlijks organiseert BEMAS de wedstrijd Technisch Team van het Jaar. Op woensdag 20 maart 2024, tijdens de vakbeurs Maintenance in Antwerpen, worden teams in de kijker gezet die met hun prestaties op het vlak van maintenance en technische assets echt een verschil maken binnen hun bedrijf.

Het diverse team van Cirqui onderhoudt, upgradet en moderniseert elektrische laagspanningsborden on-site bij klanten. Ze engineeren en installeren ook busbars/railkokerverbindingen. Na de opstart in 2018 zijn ze op 5 jaar tijd explosief gegroeid en klaar voor een verder groeitraject, waarin ook digitalisering een rol speelt. Hierbij worden de technici intensief betrokken, want zij zijn het die de basis vormen voor een kwaliteitsvolle job bij de klanten. Midden 2022 werd de digitalisering in volle gang gezet. Planning en urenregistratie zijn momenteel volledig digitaal, momenteel wordt ingezet op de digitalisering van onderhoudsactiviteiten en alle werfgerelateerde documenten.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top