Inimco, Yazzoom et PA Solutions : une équipe solide
Inimco

Inimco, Yazzoom en PA Solutions: een sterk team

Yazzoom, PA/ATS en Inimco waren al een tijdje partners, maar zullen, door in dezelfde bedrijfsstructuur te werken, nog meer voordelen voor klanten met zich meebrengen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inimco, Yazzoom en PA/ATS Group hebben hun krachten gebundeld om uitgebreide industriële IoT-, cloud- en AI-oplossingen te bieden, gebruikmakend van hun complementaire sterke punten. Yazzoom, gespecialiseerd in AI-gebaseerde data-analyse voor industriële processen, heeft zich aangesloten bij PA/ATS, na de overname van Inimco door PA in 2020. Deze integratie vergroot hun vermogen om geavanceerde oplossingen te bieden aan grote, internationale klanten, zoals blijkt uit Yazzoom’s schaalbare softwareproduct Yanomaly, dat aanzienlijk heeft bijgedragen aan de omzetgroei van het bedrijf.
Zowel Yazzoom als Inimco hadden voor hun overnames al internationale vestigingen en samenwerkingsverbanden met PA/ATS. De grotere groepsstructuur stelt hen in staat om belangrijke klanten beter te bedienen en wereldwijde ondersteuning te bieden.
De samenwerking tussen PA/ATS, Inimco en Yazzoom creëert een synergetische mix van hun respectieve specialiteiten: sensorinstallatie, gegevensconnectiviteit, cloud-gebaseerde gegevensverzameling en visualisatie, en geavanceerde gegevensanalyse. Deze integratie biedt end-to-end oplossingen voor gegevensverzameling, contextualisering, analyse en actiegebaseerde resultaten, die essentieel zijn voor het leveren van organisatorische waarde. Hun gecombineerde expertise is met name van vitaal belang voor het digitaliseren en opschalen van activiteiten in meerdere productiefaciliteiten en geografische locaties.
De samenwerking speelt in op de vraag uit de markt naar uitgebreide oplossingen van minder aanbieders, door geïntegreerde producten aan te bieden die via API’s met elkaar verbonden kunnen worden zonder dat ze hoeven samen te smelten tot één enkel product. Hun gezamenlijke oplossingen zijn geschikt voor een breed scala aan industrieën, waaronder productiebedrijven, procesindustrieën, farmaceutische bedrijven en machinebouwers.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top