Masters of Industry – Experts in Rotating Equipment
Masters of Industry

Masters of Industry – Experts in Rotating Equipment

We bundelen de opgebouwde expertises van deze drie bedrijven om samen de echte en complete ‘Experts in Rotating Equipment’ te zijn.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Sinds meer dan een jaar vormen VDP Industries, PM Solutions en E2S nu één groep en mogen zij zichzelf de “Masters of Industry” noemen. We bundelen de opgebouwde expertises van deze drie bedrijven om samen de echte en complete ‘Experts in Rotating Equipment’ te zijn.

De focus van “Masters of Industry” ligt op het ontzorgen van bedrijven bij het bewaken, onderhouden, herstellen en automatiseren van de elektrische en mechanische aandrijflijn van productiemachines Wij zetten in op een volledige dienstverlening van A tot Z naar ons klanten toe.. We bundelen de opgebouwde expertises van deze drie bedrijven om samen de echte en complete ‘Experts in Rotating Equipment’ te zijn.

VDP Industries focust op het onderhoud en herstellen van uw elektromotoren, tandwielkasten en pompen. Steeds met de grootste deskundigheid. Bij E2S ligt de focus op één doel: uw machine elektrisch up and running houden terwijl PM Solutions predictief uw machinepark bewaakt om zo onverwachte stilstanden te vermijden. Samen ontzorgen wij onze klanten bij het bewaken, onderhouden en automatiseren van de elektrische en mechanische aandrijflijn van uw productiemachines.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top