SOG DG CLEAN F
Sogelub

SOG DG CLEAN F

De ontvetter SOG DG CLEAN F is ontwikkeld om een echte oplossing te bieden voor ontvettings-, reinigings- en onderhoudsactiviteiten in de voedingsmiddelenindustrie.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

SOG DG CLEAN F – Ontvettingsmiddel voor de voedingsindustrie, NSF H1 goedgekeurd

Wie gebruikt SOG DG CLEAN F ?

SOG DG CLEAN F is bestemd voor de bedrijven in de voedingsindustrie: bakkerijen, suikerindustrie, zuivelbedrijven, brouwerijen, melkproducten, slachthuizen, enz.

SOG DG CLEAN F wordt ook gewaardeerd door bedrijven die NSF certificering vereisen : glasindustrie (flessen), (petro-) chemie, farmaceutische industrie, verpakkingen (plastic/karton/papier/tissues/wc-papier), enz.

Dankzij de uitzonderlijke eigenschappen, gecombineerd met een grote veiligheid, kan SOG DG CLEAN F gebruikt worden voor onderhoud en productie in precisie apparatuur, infrastructuur en isolatie.

Waar SOG DG CLEAN F gebruiken ?

SOG DG CLEAN F is geschikt voor het schoonmaken en ontvetten van metalen oppervlakken, tandwielen, lagers, gereedschappen, kettingen, glijbanen, transportbanden, assen en mechanismen, enz.

Kan ook gebruikt worden voor het reinigen van spanningsvrije electrische componenten of meetapparatuur.

Waarom SOG DG CLEAN F gebruiken ?

– Laat geen residu achter
– NSF geregistreerd
– Verdampt zéér snel
– Verwijdert zeer doeltreffend oliën, vetten, teer en bitumen, eveneens zeer geschikt voor het verwijderen van opgedroogd eiwit-geel, inkten, barcodes, enz.
– Zeer gebruiksvriendelijk door Cobra spuitkop
– De bus is in elke stand te gebruiken
– Optimaliseert de voorbereiding vóór oppervlaktebehandeling (bv : bij het verlijmen met anaerobische harsen)

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top