Technisch seminar over koeltorens
John Cockerill Hamon

Technisch seminar over koeltorens

Onze koelexperts komen samen in Frankrijk voor een technisch seminar gewijd aan het ontwerp en de engineering van koeltorens

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Eind december 2023 namen teams van John Cockerill Hamon van over de hele wereld deel aan een technisch seminar gewijd aan het ontwerp en de engineering van natte koeltorens. Het seminar vond plaats in het Franse hoofdkantoor in Parijs en omvatte een rondleiding door de productielijnen voor belangrijke onderdelen en de logistieke faciliteit van John Cockerill Hamon in Arrou (ten zuidwesten van Parijs).

Teams kwamen uit Frankrijk, België, India, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Indonesië en de Verenigde Arabische Emiraten om een trainingssessie van een week bij te wonen die was ontworpen om de hoogste mate van technische expertise te leveren met een specifieke focus op thermisch ontwerp, technische beoordeling van de productlijnen en operationele en financiële processen.

Naast de technische training omvatte het seminar een rondleiding langs de productielijnen van de belangrijkste componenten en de logistieke faciliteit in Arrou, om de teams een beter inzicht te geven in de interne werking van een moderne productiefaciliteit.

John Cockerill Hamon heeft 120 jaar ervaring op het gebied van koeling en streeft ernaar altijd voorop te lopen met technologische innovatie op het gebied van koelsystemen om de uitdagingen van onze tijd aan te gaan.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top