Cirqui – P&V Group
Cirqui – P&V Group

Cirqui – P&V Group

Over ons

Uw elektrische verdeelborden zijn het kloppende hart van uw bedrijf. Door ze te onderhouden, gaat u voor optimale prestaties: u vermijdt onverwachte stilstanden en rust uw panelen uit met de nieuwste technologie. Maar wie schakelt u in voor dat onderhoud? Wie zorgt voor upgrades? Welke expert is onafhankelijk en kent de systemen van alle fabrikanten?

Wij zijn Cirqui. Een bedrijf dat uw elektrische installatie draaiende wilt houden. Meer dan ooit. Want als onderdeel van P&V Group willen we dat u de concurrentie een stap voor blijft. Daarom zorgen we voor onderhoud en upgrades van uw elektrische panelen en verdeelborden. Ongeacht wie ze bouwde, ongeacht in welke staat ze zijn.

Cirqui ontstond onder de vleugels van P&V Group, als de serviceafdeling van P&V Panels. We voelden dat er in de markt een grote nood is aan onderhoudsdiensten voor elektrische borden. En dat bij een andere doelgroep dan die van een installatiebedrijf. Daarom gaan we nu zelfstandig aan de slag binnen P&V Group. Met gespecialiseerde oplossingen die ervoor zorgen dat uw bedrijf blijft draaien. En met de expertise en slagkracht van de grootste total solutions provider voor elektrische borden in de Benelux.

P&V Group levert totaaloplossingen voor elektrische borden: engineering, bouw, onderhoud en upgrades van stuur- en verdeelborden. De groep richt zich op vier sectoren: infra, industrie, gebouwen en OEM. P&V Group bestaat uit vier bedrijven, P&V Panels, Cirqui, EBB Smart Buildings en EREM eReM Industrial Automation, en heeft vestigingen in Heusden-Zolder, Kortrijk, Genk en Zwijndrecht (NL).

Nieuws

Finaliste Équipe technique de l’année

Finalist Technisch Team van het Jaar

BEMAS organiseert jaarlijks de wedstrijd Technisch Team van het Jaar. Op 20 maart 2024 tijdens Maintenance in Antwerpen worden teams geprezen die uitblinken in maintenance en technische assets, en zo een impact hebben op hun bedrijf.

Read more »

Vacatures

Projectmanager

Als projectmanager leid je elektrische field-service projecten vanaf offerte tot facturatie. Je maakt technische berekeningen, beheert planning en budget, en stuurt bij om doelen te halen. Klantrelaties bouw je uit, processen verbeter je continu, en je biedt expertise van verkoop tot oplevering. Communicatie met interne en externe stakeholders over projectstatussen en problemen is essentieel.
Meer info : https://pnvpanels.be/job/projectmanager-cirqui/

View Jobs Ads »

Service technieker

Als servicetechnieker werk je aan de installed base van klanten, voornamelijk op locatie. Taken omvatten onderhoud, revamp en upgrades van elektrische borden. Je werkt vanuit ons gebouw in Heusden-Zolder en voert werkzaamheden uit bij diverse klanten, zoals productiebedrijven, industrieën en ziekenhuizen.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top