Hytorc Benelux bvba

Hytorc Benelux bvba

Over ons

HYTORC BENELUX, gevestigd te Schelle (België) en Beuningen (Nederland), maakt deel uit van de Amerikaanse, wereldwijd opererende HYTORC-netwerk. Wij zijn binnen Europa dé leverancier van innovatieve hydraulische, pneumatische en elektrische torque- en tensioning-gereedschappen. Industriële boutverbindingen zijn onze specialiteit en door middel van maatwerk lossen wij uw problemen op dit gebied veilig, snel en kwalitatief hoogwaardig op.

Naast hooggekwalificeerde specialisatie en efficiënte dienstverlening, bestaat onze toegevoegde waarde o.a. uit het optimaliseren van de bolting-werkzaamheden ten gunste van zowel bedrijf als werknemers. Wij staan garant voor veiligere, snellere, kwalitatief hoogstaande en uiteindelijk goedkopere Lean-Maintenance oplossingen.

Als partner in bolting-werkzaamheden staan wij garant voor een vakkundige 24/7 service. Wij onderscheiden ons daarbij met gereedschap, dat aan de hoogste standaard en de laatste eisen voldoet. Gereedschap dat is ontwikkeld dankzij continue innovatie, en dit al ruim 50 jaar lang. Wij zijn daarmee wereldwijd marktleider in ons vakgebied.

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top