LenMatec Industrial Services BV

Over ons

Al meer dan 20 jaar staat LenMatec Industrial Services klaar met een oplossingsgerichte aanpak.

LenMatec is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in engineering, innovatie en dienstverlening. Het ondersteunen van klanten en het leveren van de beste kwaliteit staat centraal in ons bedrijf.

Onze mensen en diensten maken het onmogelijke mogelijk en bieden een oplossing voor elk probleem. We transformeren de manier van engineering met de meest technologisch geavanceerde technieken, diensten én producten.

We streven ernaar om het meest betrouwbare servicebedrijf te zijn door hoogwaardige technische oplossingen te bieden om u bij elke uitdaging te ondersteunen.

Nieuws

Le Sygma Nova G-Link™

De Sygma Nova G-Link™

e Sygma Nova G-Link™ Het combineert een innovatief modulair systeem met een strak ontwerp. Sygma’s Nova G-link™ is een innovatieve ontwerpoplossing voor uw koppelproblemen in krappe ruimtes.

Read more »

Vacatures

Workshop Manager

We zijn verheugd aan te kondigen dat ons bedrijf op zoek is naar een Workshop Manager om ons dynamische team te versterken.

Als werkplaatsmanager speel je een cruciale rol bij het toezicht op en het beheer van de dagelijkse werkzaamheden van onze werkplaats. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team van bekwame technici, om ervoor te zorgen dat ze kwaliteitsvol vakmanschap en uitstekende klantenservice leveren. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van voorraadniveaus, het plannen van onderhoud en ervoor zorgen dat onze apparatuur in topconditie verkeert.

Om in aanmerking te komen voor deze functie, moet je een sterke achtergrond hebben in het managen van een werkplaats of een vergelijkbare omgeving. Je moet goed thuis zijn in de nieuwste technieken en trends in de branche en je team kunnen motiveren en inspireren om hun doelen te bereiken. 💪

We horen graag van u!

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top