Masters of Industry
Masters of Industry

Masters of Industry

Over ons

VDP Industries, PM Solutions en E2S vormen samen Masters of Industry. Wij ontzorgen u bij het bewaken, onderhouden, herstellen en automatiseren van de elektrische en mechanische aandrijflijn van uw productiemachines.

Maak kennis met onze technische expertise:

Analyse & Metingen
Bij Masters of Industry zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van metingen op roterende machines en hun besturingen. Ook het diepgaand analyseren van deze metingen behoort tot onze expertise.

Onderhoud & herstellingen
Onderhoud op en herstelling van roterende machines zoals elektromotoren en tandwielkasten zitten ons DNA. Ons doel is onze klanten maximaal te ontzorgen, van aan de PLC tot aan de draaiende as van de roterende machine.

Retrofit
Vaak is een machine mechanisch nog volledig in orde, maar is de automatisering verouderd. In dat geval is het interessant om de machine elektrisch te retrofitten.

Automatisatie & Upgrade
Extra functionaliteit? Hogere output? Verbeterde veiligheid? Energiezuiniger?
Door het automatiseren en upgraden van bestaande machines is het perfect mogelijk om opnieuw over een moderne machine te beschikken die voldoet aan de noden van vandaag én morgen.

Productverkoop
Masters of Industry is eveneens uw aanspreekpunt voor nieuwe aandrijvingen en hun toebehoren. De combinatie van onze eigen expertise met deze van onze sterke partners is een garantie voor kwaliteitsvolle oplossingen.

Nieuws

Vacatures

Analist Predictief Onderhoud

Zin om bij te leren in de wereld van predictief onderhoud? Hou je van afwisseling en klantencontact, dan is deze job iets voor jou!

Wat houdt deze functie in?
– Je voert allerlei soorten metingen en analyses uit op productiemachines van onze klanten, denk hierbij aan trillingsmetingen, infraroodmetingen, ultrasoonmetingen en olieanalyses
– Je voorspelt wanneer een machineonderdeel aan herstelling of vervanging toe is
– Je duikt tijdens de analyse in de verkregen data en interpreteert deze, uiteraard kan je hier ook steeds terugvallen op een team van ervaren collega’s
– Je maakt een metingsverslag op en legt dit voor aan de klant

Wie zoeken we in het team?
– Je beschikt over een bachelor mechanica of elektromechanica

Wat biedt een job bij PM jou?
– Een degelijk opleidingstraject van 6 maanden
– Een competitief salarispakket met bedrijfswagen en andere extralegale voordelen
– Een dynamisch team van collega’s

https://www.mastersofindustry.be/nl/jobs/analist-predictief-onderhoud

View Jobs Ads »

Onderhoudstechnieker

VDP Industries is expert op de markt van onderhoud van grote motoren, pompen, tandwielkasten… We maken deel uit van een industriële groep ‘Masters of Industry’ waar nog 2 bedrijven onder gevestigd zijn, PM Solutions (predictief onderhoud) en E2S (electrical engineering en support). Dankzij onze constante groei kijken wij uit naar een nieuwe onderhoudstechnieker.

Als technieker vorm jij het hart van onze organisatie en werk je zowel in het atelier als bij onze klanten: je reviseert elektromotoren, pompen, ventilatoren, reductoren en andere elektromechanische aandrijvingen. Aan de hand van elektrische metingen en controle van de mechanische onderdelen beslis je welke herstelwerkzaamheden je op de aandrijving zal uitvoeren.

Wat zoek jij?
• Een gevarieerd takenpakket
• Een enthousiast team
• Opleiding on-the-job
• Een marktconform salarispakket met maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering
• …

Meer informatie?
https://www.mastersofindustry.be/nl/jobs/onderhoudstechnieker

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top