ScoutDI
ScoutDI

ScoutDI

Over ons

ScoutDI ontwikkelt op drones gebaseerde systemen voor volledig gedigitaliseerde inspecties van besloten ruimtes in tankopslag, olie en gas, maritiem, aquacultuur, landbouw, infrastructuur, energieopwekking en andere industrieën. Wij zijn gevestigd in Trondheim, Noorwegen.

Ons belangrijkste product is het Scout 137 Drone System, een baanbrekend drone-gebaseerd inspectiesysteem dat visuele inspectie van besloten ruimtes zonder toegang mogelijk maakt op een veiliger, snellere en kosteneffectievere manier. In 2024 gaan we via hetzelfde dronesysteem ook Ultrasone Diktemetingen (UTM) aanbieden.

Onze drone heeft een 3D Lidar voor mapping en navigatie in GPS-geweigerde omgevingen zoals bijvoorbeeld vracht- of opslagtanks. De drone is vastgemaakt aan een grondstation en biedt onbeperkte vliegtijd, volledig bedrade bediening en een netwerkverbinding.

Een krachtige boordcomputer voert in realtime stabilisatie- en positioneringsalgoritmen uit, zodat u uw inspectiebevindingen kunt lokaliseren.

De piloot krijgt real-time situationeel inzicht van een 3D-kaart in de Scout App op de meegeleverde bedieningstablet: Altijd weten hoe het volume eruit ziet, waar de drone is en waar deze naartoe gaat, en wat zich ernaast en ernaast bevindt.

Het grondstation van ons systeem kan via internet worden verbonden met de Scout Portal: een wereldwijd toegankelijke cloudgebaseerde databeheerservice voor inspectiebeoordeling of livestreaming, data-analyse en annotatie, rapportage en ML-gebaseerde videoanalyse.

Belangrijkste voordelen van het Scout 137 Drone-systeem:
✅ Niemand-toegangsinspecties van industriële binnenomgevingen
✅ Ononderbroken inspectie, waarbij de aandacht wordt afgeleid van frustrerende batterijwissels
✅ Hoogwaardige inspectiegegevens met locatietags en consistente framing
✅ Cloudgebaseerd beheerportaal voor inspectiegegevens
✅ Livestreaming en inspectieherhaling
✅ One-stop-shop, geïntegreerde oplossing van één aanbieder.

Onze oplossing is een end-to-end inspectiedataketen die verder reikt dan de geheugenkaart en gemakkelijker in uw huidige ecosysteem kan worden geïntegreerd dan al het andere dat beschikbaar is. Dit maakt een vlottere adoptie en een korter ROI-traject mogelijk, wat van cruciaal belang zal zijn voor de digitalisering van industriële inspecties en voorspellend onderhoud.

Nieuws

Tendances des données en matière d’inspection et de maintenance

Datatrends in inspectie en onderhoud

Hoe data-savvy is de sector? Zijn we om de juiste redenen geïnteresseerd in data, en kunnen we data delen en datagebruik op grotere schaal faciliteren? Waarom leeft data-savvy nog steeds in de vergaderruimtes in sommige sectoren?

Read more »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top