TDBR effectue une inspection des citernes à cargaison du FPSO et obtient l’approbation d’un expert sur place
ScoutDI

TDBR voert vrachttankinspecties uit op FPSO en krijgt ter plaatse goedkeuring van een landmeter

TDBR heeft visuele inspectie uitgevoerd op een grote FPSO voor de kust van Brazilië, met behulp van het Scout 137 Drone-systeem.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

TDBR heeft visuele inspectie uitgevoerd op een grote FPSO voor de kust van Brazilië, met behulp van het Scout 137 Drone-systeem van ScoutDI. Omdat dit een grote eenheid is, wordt de vastgebonden oplossing van de ScoutDI-drone onmisbaar met zijn onbeperkte vliegtijd.

Het was de taak om dektransversalen te inspecteren, negen in totaal, en de timing werd gecommuniceerd als “dringend” voor het weer in gebruik nemen van de eenheid. Met het Scout 137 Drone Systeem werd de klus binnen een tijdsbestek van 2 uur geklaard. Een landmeter van het klassengenootschap was getuige van de inspectie en crediteerde daarna onmiddellijk de tank.

Veiligheidsvoordelen
Voor een grote en hoge unit als deze is het van bijzonder belang om te voorkomen dat mensen op hoogte moeten werken. Een team van twee personen is voldoende om de apparatuur in en uit de asset te brengen en de inspectie uit te voeren, waardoor de menselijke blootstelling aan de omstandigheden in de tank enorm wordt verminderd.

Operationele voordelen en efficiëntieverbeteringen
Het Scout 137 Drone Systeem heeft verschillende voordelen die dit soort klussen ten goede komen:

BVLOS-inspectieondersteuning door ontwerp betekent dat een groter deel van het volume kan worden geïnspecteerd zonder verplaatsing van apparatuur en personeel.

Onbeperkte vliegtijd betekent dat de bemanning de inspectietaak niet hoeft te onderbreken om de batterijen te vervangen. Dit levert extra voordelen op in de zin dat de klus eerder klaar is.

In dit geval voltooide een team van twee personen de tankinspectie in minder dan twee uur met een minimum aan verplaatsingen.

Voordelen voor het voltooien en goedkeuren van taken
Tijdens de inspectie was een landmeter van de klassenmaatschappij aanwezig en hield alles in de gaten. Tevreden met de manier waarop de inspectie werd uitgevoerd en hoe het systeem hem in staat stelde alles live ter plaatse te bevestigen, crediteerde hij de tank ter plekke, onmiddellijk nadat de klus was geklaard.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top